Weekend Chauffeur frisdranken Limburg
Teamflex
Nuth
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor opdrachtgever in Limburg zijn wij op zoek naar een ervaren trailerchauffeur voor de weekenden in Weert, Hoensbroek en Nuth.

Je bent verantwoodelijk voor transport van fristdraken vanaf Hoensbroek of Nuth naar retailers in Nederland. Ook kan het voorkomen dat je met een tautliner verschillende goederen vervoerd binnen de Benelux, Noord-

Frankrijk en West-Duitsland. Werkdagen starten tussen en uur en eindigen tussen en uur. In het bezit is van het CE-rijbewijs, Code 95 en een geldige bestuurderskaart Aantoonbare rijervaring heeft met tautliner Ervaring met kettingbaantrailer en LZV heeft de voorkeur Twee tot drie jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie Zelfstandig kan werken en representatief is Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid voorop stelt In het bezit is van eigen vervoer voor woon-

en werkverkeer Een salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer Tijdige salaris betaling Een uitdagende en professionele werkomgeving Goed materieel De mogelijkheid om werktijdvoorkeuren door te geven Betrokkenheid Korte lijnen Afspraak is afspraak Nascholingsdagen Code 95 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier