Online recruitment marketeer
USG - Start People
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers en brengen ze bij elkaar.

Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken. En vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken.

Start People XL Noord en Oost is een afdeling die loopt vanaf het centrum van Nederland tot aan Groningen en Enschede die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Er wordt door ons altijd hard gewerkt voor verschillende klanten binnen de industrie, techniek, onderwijs of overheid. Jij zal ondersteunend werken voor de verschillende teams en zult daarin snel thuis zijn in de informele sfeer omdat er altijd gelachen kan worden en wij elk succesje samen vieren.

Functieomschrijving

Wil jij data gericht bezig met het werven van verschillende kandidaten en creatief bezig zijn met het opzetten van wervingscampagnes via online kanalen.

Solliciteer dan als Online Recruitment Marketeer bij Start People XL in Rotterdam.

Voor Start People XL ga jij je in jouw rol als Online Recruitment Marketeer op een creatieve manier richten op de (online) groei en positionering voor de vacatures en klanten binnen Start People XL.

Voorbeelden van deze klanten zijn o.a. Peijnenburg, diverse Gemeentes, Intersnack en Abbott. Jij gaat aan de slag met het creëren van content voor vacatures en landings- / werkenbij-pagina’s, het inrichten van online campagnes en jij gaat op een vernieuwende manier inspelen op verschillende doelgroepen.

Door goed te kijken naar de data en gebruik te maken van verschillende recruitment tools ga je op zoek naar steeds een betere manier om een werkzoekende te bereiken en te binden aan Start People XL en onze klanten.

Hierdoor ga jij onze kandidaten helpen aan betekenis vol werk. De focus ligt op kandidaten en hun talent, dit heet bij Start People Talent Hacker’.

Als Online Recruitment Marketeer bij Start People XL speel jij een rol in het gehele recruitment proces. Hier ben jij bezig met : presentaties maken voor klanten en collega’s, trainingen geven aan collega’s, inrichten van pagina’s, experimenteren, nadenken over bestaande processen en steeds op zoek zijn naar hoe het een stukje beter kan.

Ook ga jij je bezig houden met social media advertising, marketing, creëren van landingspagina’s, bedenken en opzetten van projecten, data analyseren en rapporteren, search advertising, A / B testen, funnelbeheer, doelgroep analyse en het wervend schrijven van (vacature)teksten.

Functie-eisen

Binnen Start People zijn wij continu bezig met het verbeteren van het recruitment proces en de online recruitment strategie.

Daarom is het belangrijk dat jij gevoel hebt voor online / social media, oog hebt voor design / lay-out en tekstueel sterk.

Ook is het fijn dat jij pro-actief bent, mee wilt denken en altijd verder kijkt dan onze neus lang is.

 • Daarnaast verwachten wij dat jij;
 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit hebt met online marketing / recruitmentmarketing of een gerelateerde opleiding hebt gevolgd;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als online marketeer

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitgebreid inwerktraject;
 • Wij bieden jou een fulltime baan, met veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën;
 • Jij begint met een tijdelijke contract maar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Wij bieden jou een startsalaris tussen de € 2.200,- t / m € 2.600 ,-
 • 8% vakantiegeld met nog 6% extra persoonlijk budget (inzetbaar voor opleidingsbudget, extra vrije dagen of uit te laten betalen)
 • Een laptop, smartphone en de mogelijkheid om af en toe vanuit huis te werken.
 • Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Eerste telefonische kennismaking met Danna Meiri, Corporate Recruiter;
 • Eerste gesprek op de vestiging;
 • Online assessments;
 • Tweede gesprek / Klikgesprek met het team op locatie;
 • Aanbieding!

  Heb je toch nog behoefte aan meer informatie of heb je een andere vraag? We komen graag met je in contact! Neem contact op met Danna Meiri, Corporate Recruiter Start People via dmeiri rgfstaffing.

  nl of via 06-57435381 (ook bereikbaar via Whatsapp).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier