Communicatieadviseur-regisseur
Achmea
Zeist
4 dagen geleden

In deze functie ben je samen met een communicatiecoördinator verantwoordelijk voor strategie, beleid en uitvoering van de aanvullende communicatiewensen van verschillende pensioenfondsen.

Je adviseert één of meerdere (middel)grote bedrijfstak-, ondernemings-, beroepspensioenfondsen of een algemeen pensioenfonds over de communicatiestrategie.

Je regisseert alle communicatieactiviteiten en zorgt voor een optimale dienstverlening binnen het afgesproken budget. Als Communicatieadviseur-regisseur maak je gebruik van de digitale Achmea Pensioen Services (APS) platformen en kanalen.

Deze platformen en kanalen leveren data op die ingezet wordt om de effectiviteit van de communicatieactiviteiten te meten en verbeteren.

In deze functie werk je daarom op een data-gedreven manier. Je zorgt voor efficiencyslagen en kwaliteitsverhoging in de uitvoerende communicatiedienstverlening voor jouw fondsen.

Hiervoor ben je op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, vak trends en vernieuwingen op het gebied van communicatie.

Wat ga je doen?

 • Je bent sparringpartner van het fondsbestuur en / of bestuursbureau en schakelt op strategisch niveau over communicatiethema’s.
 • Je ontwikkelt zelfstandig het communicatiebeleid, de communicatiestrategie en ziet toe op adequate coördinatie en uitvoering ten behoeve van jouw klanten.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van het communicatiebeleidsplan naar een jaarplan. Deze vertaal je naar meetbare doelstellingen en bijbehorende communicatiecampagnes.
 • Je zorgt voor duidelijke klantafspraken op basis van heldere briefings en een strakke communicatieplanning.
 • Je zorgt dat gemaakte afspraken over inzet van communicatie passen binnen het beleid van APS en binnen de overeengekomen declarabele uren.
 • Voor de uitvoering van de communicatiecampagnes werk je op klantniveau intensief samen met de communicatiecoördinator.
 • Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt op alle communicatiethema’s. Daarbij zorg je vanuit een regierol voor het overzicht, bewaak je de uitvoering en escaleer je waar nodig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier