Begeleider parttime
Start People
Beekbergen, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als begeleider in de gehandicaptenzorg werk je op de dagen en tijden dat het voor jou goed te combineren is met je eventuele gezinssituatie.

Het is mogelijk om flexibel te werken en bijvoorbeeld te kiezen tussen een dagdienst en af en toe een nacht- of een weekenddienst.

Jij bent dus de baas over jouw (werk)agenda.

Als begeleider ga je binnen de gehandicaptenzorg aan de slag op verschillende locaties in Beekbergen. Een mooie bosrijke omgeving waar (jong) volwassen worden begeleidt bij hun intensieve hulpvraag binnen een woongroep.

Daarbij kan je denken aan cliënten met een licht verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek als bijvoorbeeld een persoonlijkheidsstoornis of autisme.

Je werkt aan persoonlijke doelen van de cliënt en probeert de cliënt zo goed mogelijk in hun kracht te zetten. Je doel is om de levens kwaliteit van de cliënten te verhogen, waarbij je de wereld zo veilig en voorspelbaar mogelijk voor ze maakt.

Een mooie uitdaging dus waarbij geen dag hetzelfde is.

Arbeidsvoorwaarden

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald in functiegroep 40 (Max. €17,49 per uur), afhankelijk van je werkervaring;
 • Vrijheid om te kiezen welke diensten je wel en welke je niet wilt / kunt werken;
 • Een part time contract voor onbepaalde tijd, minimaal 8 uur in de week. Meer uur is mogelijk en afhankelijk van je beschikbaarheid.
 • Kans op verlening of een vast contract;
 • Je ontvangt onregelmatigheidstoeslag wanneer je in toeslag uren werkt;
 • Reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer;
 • Wij bieden functie gerelateerde (bij)scholingen zoals medicatie, wondzorg, voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken, BHV en reanimatie.
 • Vaardigheden

  Je bent een echte doener, die zich niet snel uit het veld laat slaan. Daarbij schrik je niet van verbale of fysieke agressie en weet je hier goed mee om te gaan.

  Je kijkt altijd wat er achter het gedrag zit en stelt jezelf de vraag : waar komt het gedrag vandaan? Je bent voorspelbaar naar de cliënt en herkent je in de term : doe wat je zegt en zeg wat je doet.

  En uiteraard ben je in het bezit van een diploma spw, sph of een andere agogische opleiding op minimaal niveau 3.

  Over de werkgever

  De locatie waar je gaat werken is goed te bereiken vanuit Deventer, Zutphen, Arnhem en Apeldoorn. Het Hietveld is onderdeel van Pluryn.

  Pluryn is een gehandicaptenorganisatie die jongeren en volwassen ondersteunt bij het vergroten van een volwaardige plek in de samenleving.

  Iedereen krijgt bijpassende hulp in de vorm van wonen, leren of vrijetijd. Dit doen zij vanuit 140 locaties in de provincie Gelderland, Limburg, Brabant.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier