Sales Engineer Robotica
LMH Engineering
Haarlem
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

a0K1p00000ao2B0EAI 2 17-09-19

Omschrijving

Wat ga je doen als Buitendienst Sales Engineer?

Als Buitendienst Sales Engineer ben jij verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van een bepaalde regio. Je zal hierbij met voornamelijk met aandrijvingen te maken hebben, en hier wordt enige ervaring in verwacht.

Jij bent het gezicht van de organisatie voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit doe je door je klanten enerzijds zeer goed te adviseren op technisch vlak, maar anderzijds ook door commercieel gedreven te zijn.

Ervaring met koude acquisitie is hierbij een pre. Het is belangrijk dat je B2B ervaring hebt. Hoofdtaken bij deze functies zijn verder het vinden van nieuwe relaties, het uitwerken van offertes, project plannen, het maken van nieuwe prijsafspraken met leveranciers etc.

Jij bent hiervoor de persoon die de oplossing biedt .

Je heb je eigen key accounts’ en daarnaast is er een bepaalde klantenbasis die door alle medewerkers bediend moet kunnen worden.

De inhoud van de functie richt zich primair op elektromotoren, motor reductoren en frequentieregelaars. Ook voer je veel overleg met de afdeling Engineering Aandrijftechniek.

Wat wordt jou geboden?

Afhankelijk van de ervaring / kunde die jij meebrengt wordt je een salaris tussen de €3200 - €4200 euro per maand geboden

Flexibilteit en enorme doorgroeimogelijkheden binnenin het bedrijf

Benodigde certificaten / opfriscursussen en ontwikkeling op kosten bedrijf

Een dynamische en uitdagende rol, met enorme doorgroeimogelijkheden

Wat wordt er van jou verwacht?

MTS / HTS opleiding gevolgd

Een open en klantvriendelijk instelling met sterke communicatieve vaardigheden

Goede beheersing van Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

Waar ga je werken?

Je zult werken in een Noord Hollands bedrijf dat gespecialiseerd is in de aandrijftechniek, motion controls en robotics.

Onze klant is een snelgroeiende organisatie met internationale ambities. Je komt te werken in een internationaal bedrijf met veel toekomst-

en doorgroeimogelijkheden, met een gezellige bedrijfssfeer, waarbij waardering is voor het werk van de medewerkers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier