Sales intercedent
PUNT hr services
Heerlen
3 dagen geleden

Functie beschrijving

Wil jij samen met ons verdere groei van onze organisatie realiseren? Heb jij lef en durf je op mensen af te stappen? Hou je altijd het eindresultaat scherp voor ogen en heb je een drive naar commercieel succes?

Zit verbinden en netwerken in jouw bloed? Word jij enthousiast van zowel commerciële uitdagingen? Dan hebben wij bij PUNT hr services de perfecte vervolgstap voor jou als commerciële ondernemer.

Als sales intercedent bij PUNT hr services heb je vrijheid in ondernemerschap en ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van je netwerk.

Je spreekt zowel opdrachtgevers als (potentiële) uitzendkrachten en brengt deze twee partijen bij elkaar. Je maakt goede financiële afspraken en zorgt tegelijkertijd voor een optimale teamprestatie samen met jouw directe collega’s.

Het betreft een fulltime vacature voor 40 uur per week.

Functie eisen

Als sales intercedent binnen PUNT hr services sta je continu in contact met opdrachtgevers, (potentiële) uitzendkrachten en zeker ook met je collega’s.

Jij draagt er zorg voor dat commerciële doelstellingen worden behaald en bouwt aan een duurzame relaties. Je werkt vanuit standplaats Heerlen, maar bent ook regelmatig op bezoek bij opdrachtgevers zodat het persoonlijk contact optimaal blijft.

Jij als sales intercedent van PUNT hr services bent een teamspeler met HBO werk- en denkniveau. Recente en aantoonbare ervaring als (sales) intercedent is een eis.

Verder beschik je over de volgende eigenschappen :

 • Enthousiasme : ben jij een initiator vol creatieve ideeën en energie?
 • Luisteren : jij begrijpt wat de opdrachtgever of kandidaat zoekt en weet dit te matchen met de juiste oplossing.
 • Kwaliteit : jij durft de lat hoog te leggen en streeft deze kwaliteit voortdurend na.
 • Niveau : je weet waar je over praat en gebruikt jouw kennis en kunde op de werkvloer.
 • Zelfverzekerd : jij weet waar je voor staat.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier