Procestechnoloog / productontwikkelaarprocesindustrie
Yacht Nederland BV
Geleen, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Onze opdrachtgever verzorgt de productie,distributie en levering van utilities (elektriciteit, stoom,aardgas etc.) voorbedrijven op industriesite Chemelot.

Zij leverenaan fabrieken van onder andere SABIC, OCI Nitrogen, ARLANXEO,Fibrant en AnQore. Bij al hun activiteiten staan veiligheid, milieuen servicegerichtheid voorop.

Yacht is een detacheringbureauvoor hoogopgeleide professionals (BSc, MSc of PhD) die op locatiezal werken en samen met de opdrachtgevers tot innovatieveoplossingen zal komen.

Naast het rekruteren van nieuwe InterimProfessionals voor onze organisatie leveren wij Werving &Selectie diensten voor opdrachtgevers en kandidaten en ookacquisitie diensten voor ZZP’ers.

Omdat we een dochterorganisatievan Randstad zijn hebben we een uitgebreid netwerk vanopdrachtgevers en professionals. Ben jij bereid om te werken in deslimste regio van de wereld met de modernste apparatuur die detechniek te bieden heeft?

Zo ja, dan is Yacht de juiste organisatievoor jou! Vragen? Neem contact op met Recruitment Consultant;Jeannot Dupuis via jeannot.

dupuis yacht.nl of 0683197986. Voor deafdeling Utility Measurement & Settlement zijn we op zoek naareen ervaren Procesbesturings Engineer / Technoloog voor de functievan Utility Measurement & Settlement Engineer.

Alle meet ®eltechniek binnen de diverse productiestromen vallen onder jouwhoede. Samen met je collega's draag je er zorg voor dat de juistemetingen worden uitgevoerd.

Zo bepaal je waar en welke metingen metwelke instellingen nodig zijn om dit resultaat te bereiken. Naastde dagdagelijkse operatie, bedrijfsvoering ben je ook betrokken bijde diverse projecten & turn arounds en waar je de engineeringvoor zal voorzien.

 • De functie heeft de volgende taken : Je bewaakten auditeert de performance van meetsystemen, identificeert,formuleert en initieert technische verbeteringen;
 • Je houdt je bezigmet het voorschrijven, analyseren, evalueren en bijsturen vanwerkprocedures op het gebied van meettechniek;
 • Je zorgt voorexpertise en ondersteuning op meet-technisch vlak aan klanten, opzodanige wijze dat de meet-technische integriteit vanmeetconfiguraties gewaarborgd is en blijft en dat voldaan wordt aande afgesproken eisen;
 • Je levert technische ondersteuning bijstudies, projecten en modificaties. Vanuit je metrologie expertiseheb je diverse in- en externe contacten;
 • Je stelt knooppuntschema’s(van distributienetten / productmiddelen) op en zorgt voor deinstandhouding daarvan, zorgt voor calculaties en product-balansen,gericht op juiste input in financiële systemen en verslaglegging;
 • Je verklaart en analyseert trendafwijkingen en stelt in overlegvervangende waarden vast; Je bent verantwoordelijk voor hetwerkproces, defecte of afwijkende metingen c.

 • q. signaleert op basisvan analyse eventuele afwijkingen / defecten; maakt afspraken metklanten over te nemen acties en maakt de eventuele gevolgentransparant;
 • Van jou wordt verwacht dat je op de hoogte blijft vande ontwikkelingen op jouw aandachtsgebied Je bent verantwoordelijkvoor het opstellen van zowel in als externe rapportages.

 • Jehebt een HBO-denk en werkniveau met daarnaast enige ervaringin chemische / energie technische industrie; Je hebt kennishebben van DCS systemen (gemakkelijk kunnen doorgronden hoemeetgegevens verwerkt worden in DCS systemen);
 • Kennis van sap iseen pre; Competitief basissalaris € 40.000,- tot €58.300,- perjaar, conform de Energie CAO Productie en Leveringsbedrijven.

  Eenverhuisregeling voor mensen woonachtig buiten de regio. Persoonlijke ontwikkeling, wisselende baan en een uitstekendnetwerk.

  We zullen je carrière een boost g... Originele vacature iste vinden op StepStone.nl Maak nu een Jobagent aan op StepStoneen vind je droombaan! https : / / bit.

  ly / 2KRdz1g Vind gelijkaardigejobs, informatie over werkgevers en carrièretips opStepStone.nl!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier