Per direct administratief medewerker (28 - 40 uur) gezocht bij Mediq in De Meern
YoungCapital
De Meern, NL
22 uur geleden
source : Officevacatures

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als administratief medewerker ga je aan de slag op één van de verschillende afdelingen op het klantcontact centrum van Mediq.

In de functie van administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden. Zo zal jij je bezig houden met binnenkomende vragen, nieuwe bestellingen, retouren en eventuele klachten.

In deze functie zit een stukje klantcontact (telefonisch) verwerkt wat ongeveer 15% van de functie in beslag kan nemen. Samen met jou kijken wij graag waar je het best tot zijn recht zal komen en welke producten jou het meest aanspreken.

Wat doet het bedrijf waar jij gaat werken?

Mediq is een medisch facilitair bedrijf dat hulp- en geneesmiddelen levert aan patiënten in de intensieve thuiszorg. Ze leveren een breed assortiment producten en zorgconcepten.

Hierbij kan je denken aan voeding- en infuustherapie of respiratoire zorg. Mediq verzorgt voor patiënten en thuiszorgcentra de juiste middelen.

Ze zijn een internationale organisatie, die zich onderscheidt door een enthousiast team waar resultaatgericht gewerkt wordt om optimale zorg te verlenen.

Functieeisen

 • Minimaal afgeronde mbo niveau 4 opleiding
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Aantoonbare affiniteit met de zorg;
 • Communicatief sterk;
 • Per direct beschikbaar voor minimaal 28 uur, maximaal 40 uur per week, hierop is de maandag een verplichte werkdag en hebben woensdag en vrijdag de voorkeur voor andere werkdagen.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je komt terecht in een gezellig en enthousiast team;
 • Een veelzijdige functie waar je elke dag kan blijven leren;
 • Een bruto salaris van €12,15 euro per uur waar je ook nog eens vakantiedagen en vakantiegeld bovenop spaart;
 • Een werkplek waar aandacht is voor ontwikkeling en training, zo start je in een klasje met nieuwe collega's om elkaar goed te leren kennen!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier