Talent Sourcer (werkstudent / parttime medewerker)
Technical Valley
Ermelo
3 dagen geleden

Jij hebt :

 • Je neemt graag een kijkje in de keuken van een Recruitmentafdeling, bijvoorbeeld omdat je de opleiding HRM / Bedrijfskunde volgt.
 • Je bent geïnteresseerd in Recruitment en krijgt energie van het matchen van de juiste talenten aan de lopende werk-leertrajecten en vacatures.

  Je leert graag nieuwe dingen van en met je collega’s en bent op zoek naar een jong, enthousiast en gezellig team om stappen mee te zetten. Verder heb je :

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen;
 • Een positieve en leergierige instelling;
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar;
 • Gezelligheid en humor : wij houden ervan om ook veel lol te hebben met elkaar.
 • Jij krijgt :

 • Een salaris van € 12,50 per uur.
 • Ontwikkeling : een leuke functie bij een groeiende organisatie met voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen en te leren.
 • Een goede werksfeer in een collegiaal team.
 • De kans om je ideeën aan te dragen en mee te werken aan de groei van de Recruitmentafdeling.
 • Borrels en leuke activiteiten : word jij de nieuwe pubquizkoning(in) van het recruitmentteam?!
 • Over de functie :

  Je weet als geen ander de juiste mensen te vinden voor onze werk-leertrajecten en vacatures. Je bent een doorzetter en wil een nieuwe uitdaging aangaan : dit is je kans om recruitmentervaring op te doen naast je opleiding.

  Hoe leuk is het dat je dit kunt doen in een omgeving waarin je gegarandeerd energie krijgt van je collega’s?!

  Wat ga je doen?

  Als Talent Sourcer ben je voornamelijk bezig met online recruitment : het zoeken naar en selecteren van talent via de platformen waarop de talenten zich bevinden.

  Naast het sourcen voor de vacatures bieden we je ook de ruimte om andere taken binnen Recruitment op te pakken. Denk aan het schrijven van vacatureteksten, sourcingsberichten maken en de recruitmentprocessen optimaliseren.

  Een mooie baan om ervaring op te doen in het recruitmentvak naast je studie dus!

  Je vindt het heerlijk om je bezig te houden met het vinden van de juiste mensen voor onze vacatures. Nieuwe collega’s vinden is in de huidige technische arbeidsmarkt voor veel organisaties niet eenvoudig.

  Wat is het lekker dat jij succesvol bent en collega’s aantrekt in vakgebieden waar dat anderen nauwelijks lukt. Je gaat op verschillende kanalen, zoals LinkedIn en Indeed, op zoek naar de perfecte match! Deze mensen benader je op een enthousiaste en overtuigende manier.

  Waar ben je verantwoordelijk voor?

  Samen met het team krijg je de mogelijkheid om de Recruitment naar een hoger niveau te tillen. Het geeft je energie wanneer je een geschikte kandidaat hebt gevonden voor de vacature en je gaat voor het beste resultaat.

  Bovendien help je mensen niet alleen aan een nieuwe baan, maar bied je technici dankzij onze bedrijfsschool ook nog eens veel nieuwe toekomstperspectieven.

  Zo los je de tekorten op de arbeidsmarkt écht op.

  Je wordt in je werkzaamheden uiteraard goed begeleid en kunt leunen op de ervaringen van de collega’s in je team. Zie jij kansen op het gebied van sourcing?

  Of een aanpak die goed werkt? Dit deel je met het team! Jouw inbreng en ideeën worden zeer gewaardeerd!

  Waar sta je over twee jaar?

  De functie van Talent Sourcer is heel goed te combineren met je opleiding. Naast de dagen dat je naar school moet, werk je gemiddeld 16 uur per week op de Recruitmentafdeling.

  Je doet hier alvast wat praktijkervaring op en krijgt een kijkje achter de schermen. Je leert door te doen, maar ook door mee te kijken met je collega’s en het volgen van bijvoorbeeld trainingen en webinars.

  Nu je meer richting het einde van je studie komt is het tijd om te kijken naar afstudeermogelijkheden. Kom je bij Technical Valley afstuderen?

  Ook daarvoor zijn er mogelijkheden. En daarna heb je misschien wel meteen je eerste bij baan bij Technical Valley te pakken!

  Jouw team

  Je komt te werken in een energiek en gezellig Recruitmentteam binnen Technical Valley, bestaande uit zes collega’s. Technical Valley is een bedrijf wat enorme sprongen vooruit maakt en groeiende is.

  Dit brengt veranderingen met zich mee en maakt dat er veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het verbeteren van processen.

  Vind je het leuk om hierover mee te denken? Graag zelfs! We staan open voor een frisse blik en werken met z’n allen aan een gezamenlijk doel.

  Wij hebben niet alleen plezier tijdens het werk, maar ook tijdens leuke activiteiten die geregeld plaatsvinden.

  Hoe ziet jouw werkdag eruit?

  8 : 00 Sta op, spring in de auto of op de fiets. Vandaag een dag niet naar school, maar lekker naar werk! 8 : 30 Met een lekker bakje koffie de dag beginnen met je collega’s.

  9 : 00 Je e-mail en recruitmentplatformen checken : zijn er reacties van kandidaten op berichtjes die je de vorige dag hebt verstuurd?

  11 : 00 Recruitmentoverleg met je team : hoe staat iedereen ervoor? 12 : 30 Lunchtijd! Een stukje wandelen, lunchen in de kantine met je collega’s of toch een broodje halen?

  13 : 30 Je zoekt op LinkedIn naar geschikte kandidaten voor het werk-leertraject waar je aan werkt. Je stuurt sourcingsberichten uit om te polsen of de mensen interesse hebben.

  14 : 30 Daarna is het tijd om Indeed door te spitten, je past je zoekterm nog wat aan, zodat je betere resultaten krijgt.

  16 : 00 Je verdiept je in een nieuw recruitmentplatform waar je mogelijkheden in ziet en maakt een voorstel om dit platform een maandje te testen.

  17 : 00 Tevreden? Dan lekker naar huis, morgen weer naar school en vrijdag vanuit huis een webinar volgen voor je werk. Zo gaat de week lekker snel voorbij

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier