GZ Psycholoog / Psychotherapeut
Zorgenwelzijnplein
Zoetermeer
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven wij door : Parnassia Groep Zoetermeer zoekt voor het integrale ambulante team Beter Thuis in Zoetermeer een GZ psycholoog of psychotherapeut.

Informatie

Ben jij een GZ psycholoog die graag het voortouw neemt? Is het werken in een integraal team op jouw lijf geschreven en maak jij het verschil voor gezinnen met meervoudige problematiek?

Jouw werkplek :

Het vernieuwende Integrale project Beter Thuis Zoetermeer en Den Haag is een gezamenlijk initiatief van Jeugdformaat, Ipse de Bruggen, Youz en PsyQ.

Jouw kantoorlocatie wordt de Denemarkenlaan in Zoetermeer, maar je zal voornamelijk bij de gezinnen thuis aan het werk zijn.

Dit betekent dat je veel op pad bent en dat je vrijheid hebt in het indelen van je werkdag.

Wij zijn een dynamisch en betrokken team, dat volop in ontwikkeling is.

Samen met het team geef je invulling aan je rol als regiebehandelaar door het coördineren en mede sturing geven aan de diagnostiek en behandeling, het geven van werkbegeleiding en / of supervisie aan onze basispsychologen, orthopedagogen en collega's in opleiding.

Je voert intakegesprekken en geeft een behandelindicatie en advies. Ook verricht je diagnostiek en geef je individuele behandelingen, systeemgesprekken bij de volwassene (de ouder) binnen het gezin.

Je neemt het voortouw in een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het specialistische behandelaanbod voor gezinnen.

Overleg en samenwerking met ketenpartners behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Functie-eisen

We zoeken een BIG geregistreerde psychotherapeut of ervaren GZ psycholoog, die inzetbaar is bij patiënten met persoonlijkheidsproblematiek en / of (chronisch) trauma.

 • Jouw competenties liggen op het vlak van diagnostiek en behandeling, zoals schematherapie en EMDR
 • Je bent bereid om systemisch mee te denken en flexibel is om de plek van de psychiatrie van de volwassene te kunnen bezien binnen de grotere analyse die er ligt ten aanzien van het gezin
 • Je bent een stevige persoonlijkheid om enerzijds goed positie te kunnen innemen, en anderzijds ook open te staan voor andere perspectieven
 • Je bent in staat kordaat en krachtig te handelen en je mening te uiten
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor minimaal 8 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Herken jij jezelf in dit profiel en hebben wij je nieuwsgierig gemaakt, reageer dan snel. Een dag meelopen, behoort tot de mogelijkheden.

  We begrijpen dat je nog vragen hebt. Daarom nodigen we je graag uit op de koffie om een vrijblijvend gesprek met ons te hebben.

  Je kunt contact opnemen met Sarah Soenen, klinisch psycholoog Youz of

  Rene Koene, manager bedrijfsvoering.

  Parnassia Groep Zoetermeer is een totaalvestiging waar naast het zorgbedrijf PsyQ ook Brijder, Parnassia Ouderen en Fact, Indigo BGGZ en i-psy interculturele psychiatrie onderdeel van uitmaken.

  Daarnaast werken wij nauw samen met Youz (kinder- en jeugdpsychiatrie), die ook in ons gebouw gehuisvest zijn. Gezamenlijk werken we aan een mooi en compleet aanbod voor de inwoners van Zoetermeer en omgeving.

  Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier