CNC draaier - Zwolle
DIT Personeel
Zwolle, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Enkele jaren ervaring als CNC draaier, kennis van programmeren en zelfstandig werken.

Ben jij dit?

In de omgeving van Zwolle zoeken wij meerdere draaiers die van afwisselend werk houden. Hier word veel gewerkt met series van 50-100 stuks en er worden ook specials gemaakt.

Met jou kennis van Staal, RVS, aluminium en brons weet jij precies hoe je een werkstuk moet bewerken / afmonteren.

Heb jij nog niet alle kennis die wij vragen? Geen probleem! Als jij bereid bent om te leren zijn wij bereid jou een cursus aan te bieden!

Functie-eisen : Functie-eisen

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als CNC draaier
 • Kennis van programmeren met Heidenhain en / of Fanuc is een pré.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche.

  Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen.

  De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid.

  DIT Personeel staat garant voor vakmanschap! Wij hebben jou het volgende te bieden : o Salaris conform Bouw Cao o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdago Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)o Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komto Bij goed functioneren uitzicht op een vast contracto Transparant en informeel met een vast contactpersoon

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier