Constructiebankwerker/Lasser
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland.

Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek maar ook via deze site kan je meteen een goed overzicht krijgen van de vacatures die wij in de aanbieding hebben!

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker.

Werkzaamheden :

 • Het lezen van technische tekeningen, vanaf tekening het samenstellen van zware constructie (zwart staal) materialen voor de utiliteitsbouw- en hallenbouw;
 • Bedienen van een (cnc) kant / zet bank;
 • Laswerkzaamheden (mig / mag);
 • Gebruiken van handgereedschap;
 • Functie-eisen :

 • Een afgeronde technische opleiding;
 • U kunt technische tekeningen lezen en zelfstandig aan de slag gaan als Constructiebankwerker.
 • Tags Zoekwoorden Kernwoorden :

  Constructiebankwerker, Staalbouw, Samensteller, Lasser, Staal, Zwart staal, Technisch, Bankwerker, Mig / mag, Tig, Utiliteitsbouw, Techniek, Kanter / Zetter, Kantbank, Zetbank, CNC, Lassen, Constructie, Constructies.

  Zodra je interesse toont in een vacature, of je inschrijft bij ons als werkzoekende, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

  Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van je opdoen kunnen wij je koppelen aan jouw ideale werkgever.

  Zo ben jij verzekerd van een baan die bij je past, en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

  Sollicitatieprocedure

  Interesse? Stuur dan uw CV + motivatie naar en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer : 030-2316344.

  Door de vele reacties op de vacature, zijn wij helaas niet in de gelegenheid om alle sollicitanten een persoonlijke afwijzing te sturen.

  Indien u binnen 4 werkdagen geen reactie ontvangt op uw sollicitatie, nemen wij u niet mee in de verdere procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier