Projectcoördinator Planontwikkeling
ERA Contour B.V.
Zoetermeer, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Als Projectcoördinator Planontwikkeling coördineer je meerdere projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden. En dát doe jij met hoofd en hart! Je maakt keuzes, werkt deze (technisch) uit en bespreekt deze in het team en met de co-makers.

Daar waar nodig draag je innovatieve oplossingen aan en werk je deze uit. Zo ontwikkel je het plan binnen de gestelde kwaliteitseisen en binnen budget.

Maar nét zo belangrijk vind je onze klanten, kopers en huurders. Jij ziet het dan ook als jouw taak om het plan te realiseren dat past bij hun wensen en de buurt.

Je bent in ieder geval lekker doortastend. Je zorgt dat je jouw werk tot in de puntjes hebt uitgewerkt, zodat je collega’s van de werkvoorbereiding het plan soepel kunnen overnemen.

Samen met de planontwikkelaar stel je de ontwikkelplanning en -begroting op en zorg je dat het plan binnen de gestelde tijd, kwaliteit en het gestelde budget wordt ontwikkeld.

Je werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Bovendien heb je contact met veel verschillende collega’s en met externe experts.

Waar kom je te werken?

Je bent nu vast nieuwsgierig naar wie wij zijn. Wij zijn zéker geen standaard bouwer of ontwikkelaar maar een ruimtemaker! Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer : we zetten onze expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag de cirkel rond.

Met zo’n 350 medewerkers maken wij met plezier en vol trots buurten waar mensen prettig wonen. Dit doen we nooit alleen maar samen met onze opdrachtgevers, co-makers en vooral ook met de toekomstige bewoners.

De klant staat centraal en dat zie je in onze projecten. Het is de op samenwerking gerichte en flexibele houding van de mensen die er werken die het bedrijf vormt.

Kortom : wij zijn ERA Contour!

Bij ERA Contour kom je terecht in een dynamische wereld. Wij werken vanuit een modern kantoor dat ingericht is met flexibele werkplekken.

Wij bieden daarmee een inspirerende werkomgeving vol professionele uitdagingen, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en voor vernieuwende vormen van samenwerking tussen professionals.

Ervaring

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar;
 • hebt ruime relevante werkervaring, bij voorkeur bij een ontwikkelende bouwer;
 • bent proactief, hebt een scherp analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamspeler;
 • kunt doortastend zijn en beslissingen nemen;
 • weet problemen creatief op te lossen;
 • bent (bouw)kostenbewust;
 • en BIM gaan uitstekend samen.
 • Wat wij bieden

  Een baan bij serieus - één van de leukste bouw- en ontwikkelbedrijven van Nederland en uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

  Naast een goed salaris bieden wij een concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en heel belangrijk - ontwikkeling en kennisdeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier