ZZP Tegelzetter
Flextra
Barendrecht
5 dagen geleden

Publicatiedatum 20-04-2020

Voor diverse mooie projecten zijn wij op zoek naar ZZP tegelzetters

Jijals ZZP-tegelzetter of freelancer hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomendetegelzetterswerkzaamheden zoals : Het geheel zelfstandig strak en netjesbetegelen van toiletgroepen, badkamers of keukens binnen het tijdsbestek.

Jehebt ervaring met het netjes verwerken van kleine en grote wandtegels, hetleggen van vloertegels en gerectificeerde tegels.

Ook kun jij tegelreparatiesuitvoeren.

Het leggen in wildverband en het strokend verwerken vantegels behoren ook tot jou vaardigheden. klein installatiewerk en het afmonteren van sanitair.

Hetzou super zijn als jij ook vloertegelsin de specie kunt leggen en je tegelwerk kan afwerken met een mooi stukkitwerk.

Wij hebben altijd hele mooie en uitdagende projecten door heel Nederland enzijn daardoor continu op zoek naar ZZP tegelzetters.

De werkzaamheden vindenveelal in een bewoonde of bewerkte omgeving plaats, waardoor je over goede communicatievevaardigheden moet beschikken.

Jij als allround ZZP tegelzetter voert de werkzaamheden volledigzelfstandig uit en je bent verantwoordelijk voor de gewenste kwaliteit enkwantiteit van de werkzaamheden.

Jij levert zelfstandig een goed stuk tegelwerkaf voor de afgesproken opleveringstermijn.

De Flextra-Groep staat als sinds 1997 bekent als de snelst betalendeopdrachtgever voor ZZP tegelzetters. Alles gebeurt conform de Nederlandsewetgeving en volgens de voorschriften van de belastingdienst.

Vooraf toetsenwij je ondernemerschap en leggen dit voor beide partijen vast in helderecontracten, zodat er juridisch en fiscaal geen enkele onduidelijkheid kan zijnover het ondernemerschap.

ZZP’ers werken graag voor De Flextra-Groep, omdat er rekening wordtgehouden met de voorkeuren en kwaliteiten van de ondernemer en de facturenaltijd binnen de afgesproken termijn worden betaald.

Werken voor De Flextra-Groep betekent :

 • Mooie langdurige projecten door heel Nederland en in jouw regio
 • Uitstekende tarieven
 • Jij bepaalt welk soort tegelwerk werk je uit wilt voeren
 • Altijd je facturen super snel en op tijd betaald
 • Werken voor een zeer professionele partij in de bouw
 • Wil jij als vakkundige ZZP tegelzetter ook een mooie opdracht binnen halen?Wil jij ook dat jouw facturen altijd binnen 7 dagen betaald worden?

  Neem dan contact op met onze afdeling bouw via 0180-644033. We gaan graag metje in gesprek.

  Referentienummer : Flextra ZZP Tegelzetters 244477112

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier