Consultant
Schouten & Nelissen
Zaltbommel, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven, uitvoeren en leiden van maatwerk opdrachten. Je bent in staat zelfstandig omzet en leads te genereren en leads vanuit Sales op te kunnen volgen door het ontwikkelen van plannen van aanpak en samen met collega’s de programma’s te managen en klantrelaties uit te bouwen.

Ook ligt je hart bij het adviseren, trainen en begeleiden van organisaties, groepen en individuen.

Je ondersteunt je gespecialiseerde collega’s bij het schrijven van projectvoorstellen op zowel inhoudelijk en commercieel vlak en je presenteert deze bij de klant.

Daarnaast neemt innovatie een belangrijke rol in. Je levert een belangrijke bijdrage aan het innoveren van ons ontwikkelaanbod en interventies.

Een verdere greep uit je takenpakket :

 • Adviseren, begeleiden en zelfstandig uitvoeren van ontwikkelprogramma’s voor onze klanten.
 • Doorverkoop n.a.v. uitgevoerde trainingen / interne dynamieken bij klant en kennis van gestandaardiseerd maatwerk & generiek productaanbod.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van de ontwikkeltrajecten door onder andere de regie op juiste inzet van (co-
 • trainers en studiemateriaal.

 • Het bij maatwerkvragen fungeren als inhoudelijk’ sparringspartner voor opdrachtgevers, waarbij je hen ondersteunt in de inbedding en transfer van het leren en nieuwe gedrag.
 • Ontwikkelen en schrijven van plannen van aanpak en adviezen voor klanten (inhoudelijk en commercieel) en dit presenteren en verder uitwerken bij de klant.
 • Uitbouwen van een expertisegebied op tactisch niveau en in staat hier een mening over te formuleren en uit te dragen.
 • Wie zoeken wij?

 • Een goed stel hersens; wo-opgeleid (bijvoorbeeld Organisatiepsychologie of Opleidingskunde).
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van maatwerk programma’s.
 • Consultancy-ervaring (met betrekking tot Learning & Development-vraagstukken).
 • Je combineert inhoud, commercie en innovatie.
 • Charismatisch en inspirerend.
 • Je denkt in kansen en handelt hiernaar.
 • Goede sociale-, management- en communicatievaardigheden.
 • Affiniteit met leren en opleiden binnen organisaties.
 • Besluitvaardigheid, tact, gezonde nieuwsgierigheid én geduld.
 • Verder ben je vakkundig, kun je conceptueel, bedrijfskundig en analytisch denken en handelen, ben je goed in netwerken, plannen en organiseren en beschik je over een sterk aanpassingsvermogen.

  En je hebt eigen ideeën over de doorontwikkeling van vakgebieden en bent eager om daaraan bij te dragen.

  Als persoon ben je een echte teamplayer. Je bent in staat om problemen en / of situaties inzichtelijk te krijgen door ze in een groter of abstracter kader te plaatsen.

  Verder ben je vakkundig, kun je conceptueel, bedrijfskundig en analytisch denken en handelen, ben je goed in netwerken, plannen en organiseren en beschik je over een sterk aanpassingsvermogen.

  Wat bieden we je?

  Wij bieden een uitdagende kans om te werken bij een wereldwijd opererende dienstverlener en één van de leukste werkgevers van Nederland.

  Samen met je collega’s vorm je een worldclass team. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s.

  Daarnaast bieden wij een passend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke werkomgeving.

  De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt 36-40 uur per week.

  Hoe komen we met elkaar in contact?

  Enthousiast? Stuur dan je CV, motivatiebrief en een kort filmpje waarin je jezelf voorstelt naar leukwerk sn.nl ter attentie van Natalina Pennacchioni, HR Manager.

  Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 0418- 683443. Natuurlijk is het ook leuk om één van je toekomstige directe collega’s’ te spreken.

  Voel je dan vrij om contact op te nemen met Ruud (06 53729688) of Samer (06 52753887).

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier