Stage Klantenservice Agrifirm
Agrifirm
Oss
2 dagen geleden

Onderzoeksstage Klantenservice Agrifirm

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je onderzoek mag doen in een dynamisch bedrijf in de voedselketen? Dan hebben wij een prachtige (afstudeer)opdracht voor je!

Functie

De afdeling Klantenservice is op zoek naar een proactieve en ondernemende onderzoeks-stagiair. Als afdeling is Klantenservice het aanspreekpunt voor de klant en de spil tussen klant, verkoopteams en operationele afdelingen (o.

a. productie, transport en planning). Heel dynamisch dus en daarom ook een hele leuke werkplek!

Als stagiair(e) is het aan jou om te onderzoeken hoe de lijntjes lopen tussen de afdeling Klantenservice en de rest van de organisatie.

Jij gaat de interne communicatie onder de loep nemen en onderzoeken wat de knelpunten zijn én hoe we die kunnen aanpakken.

Daarbij ben je uiteraard verantwoordelijk voor een correcte (administratieve) verwerking van je onderzoek en weet je je resultaten goed te interpreteren om een helder advies te kunnen vormen.

Onderzoeksvraag : Hoe kan informatie door overige afdelingen binnen Agrifirm zo efficiënt mogelijk met de afdeling Klantenservice worden gedeeld om een 360 graden klantbeeld te krijgen?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint je dag rond 08.30 uur met een kop koffie. Even (virtueel) bijpraten met je collega’s of coach en dan ben je klaar om aan je dag te beginnen.

Je hebt gisteren een aantal collega’s geïnterviewd en gaat vandaag de resultaten verwerken. Hier ben je wel een ochtend mee bezig, zodat je alles tot in detail kunt uitwerken.

Na een wandeling tijdens de lunch waarbij je het weekend bespreekt met een collega, duik je ’s middags in het analyseren van data.

Je bijt je vast in diverse rapportages en wilt allereerst de uitgangspositie glashelder hebben. Hierdoor kan jij de knelpunten helder benoemen.

Tussendoor heb je contact met collega’s om je bevindingen hier en daar te toetsen en te horen wie je nog meer zou kunnen benaderen om extra informatie in te winnen.

Na een gezellige en productieve dag sluit je je laptop af en is er morgen weer nieuwe dag. Dan ga je aan de slag met het in kaart brengen van communicatiestromen en middelen en hoe deze in de organisatie worden gebruikt.

Wat staat er op je cv?

 • Bachelor Business Administration richting communicatie;
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met de agrarische sector.
 • Dit ben jij!

 • Met jouw scherpe inzicht weet je verrassende ideeën te brengen;
 • Je bent proactief en resultaatgericht;
 • Je werkt gedetailleerd;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je voelt je snel thuis in een grote organisatie en legt makkelijk contacten;
 • Je ben in staat een vertaalslag te maken van onderzoeksresultaten naar acties.
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Stagelopen bij Royal Agrifirm Group, dat is leren en werken bij een toonaangevend innovatieve organisatie. Als stagiair maak je kennis met de werkwijze van Royal Agrifirm Group, word je intensief begeleid en heb je de mogelijkheid om brede ervaring op te doen.

  Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden om goed te kunnen ervaren hoe het is om bij Royal Agrifirm Group te werken.

  Wij bieden een stagevergoeding van €400 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan.

  De standplaats voor deze stage is Apeldoorn / Oss / Veghel of Meppel, afhankelijk van waar je woonachtig bent.

  Royal Agrifirm Group

  De visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Wij willen ervoor zorgen dat we iedereen betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven aanbieden.

  Agrifirm levert daarom kwalitatief hoogstaande producten als diervoeders, producten voor de teelt van gewassen en professioneel advies.

  Agrifirm is circa 120 jaar geleden opgericht in Nederland en is nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika en Azië en een wereldwijd distributienetwerk.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn en met ruim 3.000 betrokken medewerkers werkt Agrifirm iedere dag aan een gezonde toekomst voor boer én maatschappij.

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisa de Veer, Teamleider klantenservice NWE, via l.deveer agrifirm.com of 06-82669142.

  Solliciteren kan via onze website of andere portals : graag via de sollicitatiebutton. Je reactie (CV en motivatie) kan je richten aan Lisa de Veer.

  Waarom werken bij Agrifirm?

  Bij Royal Agrifirm Group zijn we gepassioneerd door landbouw. We willen het verschil maken, zorgen voor de toekomst en ambitieuze doelen halen.

  Samen kunnen we de beste zijn en wereldwijd relevante impact creëren. Bij Agrifirm werk je mee aan een verantwoorde voedselketen voor de toekomstige generaties.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier