Productiemedewerker vakantieperiode bij diverse opdrachtgevers
Randstad
Sint Annaparochie, NL
6 uur geleden

vakantiewerk bij bedrijven in Sint Annaparochie

Zitten de examens er voor jou op of zit je schooljaar er op en ben jij op zoek naar vakantiewerk? Wil jij je eigen zomervakantie bij elkaar sparen?

En weet je nog niet helemaal wat voor vakantiewerk bij jou past? Bij Randstad Franeker komen wij graag met jou in contact om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Jaarlijks helpen wij veel studenten en scholieren aan een (eerste) stap op de banenmarkt en ook dit jaar staan wij weer voor jullie klaar!

Bij Randstad Franeker hebben wij verschillende bedrijven die in de zomer op zoek zijn naar vakantiekrachten. Het aanbod van vakantiewerk is erg divers en wij kijken dan ook graag samen naar de mogelijkheden.

Hieronder een overzicht van vakantiewerk in de afgelopen jaren.

Productiemedewerker

Productiemedewerker bij in de omgeving van Sint Annaparochie. Werkzaamheden waar je hierbij aan kunt denken is het bewerken van metaal, machines bedienen of bijvoorbeeld het verkoop klaar maken van verschillende voedingsproducten.

Inpakker

Als inpakker sta jij meestal aan de lopende band en ben jij verantwoordelijk voor het inpakken van producten voordat deze in het magazijn worden opgeslagen.

Dit kunnen verse producten zijn waarbij het belangrijk is dat er goed gelet wordt op de verschillende datums, maar ook verschillende producten die samengevoegd moeten worden voor een goed eindproduct.

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in een magazijn. Dit kan bij een productiebedrijf zijn, maar ook logistieke bedrijven en handelsbedrijven hebben regelmatig vakantiewerk beschikbaar.

Werkzaamheden waar jij voor ingezet kan worden zijn : bij elkaar zoeken van bestellingen, heftruckchauffeur (certificaat vereist wat je via ons kunt halen), opruimwerkzaamheden in het magazijn en het verzenden en ontvangen van bestellingen en orders (expeditiemedewerker).

Wat gaat Randstad doen?

Als jij solliciteert via de deze pagina is het nodig dat jij een account aanmaakt bij Randstad. Randstad neemt vervolgens via de telefoon of per mail contact met je op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Het kan zijn dat jij onze oproep mist of dat je nog verdere vragen hebt. Je kunt ons dan altijd bellen op telefoonnummer 0517 380 700.

Wij horen graag van je.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Erik Mennega

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier