Werkvoorbereider elektrotechniek regio Alkmaar
Haldu Groep
Alkmaar, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Voor een van onze opdrachtgevers uit de omgeving van Alkmaar zoeken wij een ervaren werkvoorbereider. Heb jij al een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider binnen de woningbouw of utiliteitsprojecten en kom je uit de omgeving van Alkmaar? Lees dan verder!

Onze opdrachtgever is in de loop der jaren uitgegroeid tot een totaalinstallateur en krijgt steeds meer werk op het gebied van elektrotechniek.

Daarom willen zij het team uitbreiden met een werkvoorbereider E. In deze functie zal je voor meerdere teams werkzaamheden uitvoeren en daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen, flexibel bent en communicatief vaardig.

Het zal voornamelijk gaan om kleinschalige woningbouw- of utiliteitsprojecten. Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en wensen kijk je samen met onze opdrachtgever welk type projecten het beste bij jou past.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Heerhugowaard is Noord-Holland en een deel van midden Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de ervaren calculator die we zoeken voor onze opdrachtgever? Kom je uit de omgeving van Alkmaar? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze consultant Sander Velthuijsen. Hij is bereikbaar via s.

velthuijsen degraaf.nl of 06 53 80 11 45.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier