Service Engineer Tandtechniek
Arseus Lab
Almere, Netherlands
6 dagen geleden
source : Jobg8
 • Heb jij goede technische kennis of affiniteit met techniek?
 • Vind je het een uitdaging om met een grote diversiteit aan apparatuur te werken?
 • Ben je daarnaast gemotiveerd, ambitieus en leergierig?
 • Kun je bovenstaande vragen allemaal met "ja" beantwoorden? Dan is de baan van Service Engineer echt iets voor jou!

  ARSEUS LAB is een innovatief distributeur en marktleider in de tandtechnische branche in Nederland en behoort tot de beursgenoteerde groep Henry Schein.

  Wij zijn gespecialiseerd in een compleet dienstenaanbod voor tandprothetische - en technische labs, zoals prothese elementen, verbruiksmaterialen, apparatuur, meubels en CAD / CAM oplossingen.

  Wij hebben binnen de Benelux een 2-tal vestigingen en ook nog een vestiging in Frankrijk en beschikken over een moderne logistieke organisatie.

  Wat ga je doen?

  Bij de Technische Service komen apparaten binnen met storingen en / of defecten, die gecontroleerd, gerepareerd en getest moeten worden.

  Het gaat om een breed scala aan apparatuur, waar verschillende technieken bij komen kijken, denk o.a. aan mechanica, elektronica en pneumatiek.

  Tijdens de inwerkperiode leer je alles over de apparatuur waar je mee te maken krijgt. Je komt te werken in een leuk en informeel team in onze locatie in Zeist.

  Op de afdeling heerst een ongedwongen sfeer. ARSEUS LAB biedt je de mogelijkheid tot persoonlijke groei in een brede functie.

  Samen met je collega's weet je de afdeling naar een volgend level te brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier