Uitvoerder GWW
bouwhuysch
Gouda, NL
2 dagen geleden

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.

Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek.

Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton.

Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, en waar ga jij je mee bezig houden?

Vind je het leuk om voor een startende onderneming te werken. Waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en jouw ervaring in het uitvoeren ook direct kan toepassen in de al lopende projecten.

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Op proactieve wijze ga jij het projectteam aansturen. Maak jij samen met je team werken als; woonwijken bouw en woonrijp maken, dijk reconstructies, grondverzet werkzaamheden met daarbij de behorende grond- en funderingsstromen en onder- en bovengrondse infra.

Van jou wordt verwacht dat je tijdens de projecten met slimme oplossingen komt zodat het werk efficiënt uitgevoerd kan worden.

Jouw skills

 • MTS Civiele techniek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring;
 • Kennis van bodemsanering & grondtromen is eeen pré;
 • Gedreven en ambitieuze persoonlijkheid;
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Dit jonge bedrijf staat voor kwaliteit en het aangaan van duurzame relaties. Door aan de voorkant met de opdrachtgever mee te denken en deze te ontzorgen door verschillende diensten aan te bieden proberen zij zich te onderscheiden.

  Doordat het bedrijf klein en flink groeiende is zijn de werkzaamheden niet afgekaderd. Er is zodoende veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

  De projecten worden gerealiseerd in een straal van 60km rondom Rotterdam.

  Benefits - Uitvoerder GWW

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als uitvoerder gww. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €3000,- en €4500,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier