Wijkverpleegkundige - Schiedam - 16 - 36 uur
Zorgenwelzijnplein
Schiedam
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Je kunt echt iets betekenen in het leven van mensen en dat voel je in de wijk wel het sterkst. Zeker, het werk is complex, verantwoordelijk en je maakt dagelijks ingrijpende beslissingen, maar met jouw medische kennis en ervaring ben je blij dat je een goede kwaliteit kunt leveren en zo bijdraagt aan het welbevinden van je cliënten.

Je houdt ervan om een goede indicatie te stellen en het zorgplan op maat te maken, zodat je van het begin van het zorgproces tot en met de evaluatie het verschil kunt maken.

Je coördineert en coacht je collega's en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Je bent de spil in de samenwerking met de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en kijkt steeds of het beter kan. Je bent de vraagbaak van iedereen en zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest.

Hier ga je werken

Heerlijk als je onbevangen bent en onze recht-voor-z'n-raap-cliënten kunt pareren'

Dat arbeiders bij de stokerijen in Schiedam een halve liter jenever per dag (!) kregen om het werk vol te houden is verleden tijd.

Maar je zult in deze jeneverstad nog regelmatig iemand met een alcoholprobleem als cliënt krijgen, boven én onder de A20 die er dwars doorheen loopt.

Ten noorden van de A20 werken 4 wijkteams in centrum Kerklaan nauw samen met huisartsen in hetzelfde pand. Hoor je deze teams, dan is je doelgroep van alle leeftijden en meestal gemoedelijk van aard.

Het is fijn als je structuur kunt aanbrengen in je werk en methodisch aan de slag gaat. Goede coördinatievaardigheden en een enthousiasmerende instelling worden hier met open armen ontvangen.

Ten zuiden van de snelweg werken de 4 teams aan de centrale Lange Nieuwstraat en is er weinig reistijd nodig om alle cliënten te bereiken.

En hou je vast, hier krijg je het onversneden karakter van de streek aan je broek en zijn de mensen recht voor z'n raap.

Heerlijk als je houdt van directheid en onbevangen bent. Ook jij mag het helemaal op jouw manier doen, je krijgt veel ruimte voor je gezonde verstand en besluitvaardigheid. Huppetee.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met :

Marcus Schouten, Manager Zorg Extramuraal.

Tel. : 0620395573

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande 'sollicitatiebutton'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier