Allround medewerker financial services - zakelijke relaties
Aegon
Leeuwarden
8 dagen geleden

Function

Het team Zakelijke Relaties bestaat uit drie sub-teams : General Services, Credit Management en Financieel Specialisten.

General Services is verantwoordelijk voor alle financieel administratieve wijzingen voor intermediairs. Credit Management is verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer voor de werkgevers-

en intermediairportefeuille. De Financieel Specialisten zijn verantwoordelijk voor het risicobeheer op de intermediaire-

en zakelijke debiteuren posities van Aegon NL. Jouw primaire focus komt te liggen op General Services. Wel zoeken wij iemand die breed inzetbaar is en zo nodig in alle teams kan inspringen, daar waar de nood het hoogst is.

Het intermediair is een belangrijke partner in het advies en de verkoop van de producten van Aegon. In de nieuwe strategie van Aegon een belangrijk onderdeel in en voor de samenwerking met het intermediair.

Binnen het team Zakelijke Relaties zoeken wij een enthousiaste collega die het sub-team General Services komt versterken.

In dit team worden alle financieel administratieve wijzigingen afgehandeld voor de intermediairs waar Aegon mee werkt of gaat werken.

Dit zijn wijzigingen van de gegevens van tussenpersonen (NAW of financiële gegevens), portefeuille overvoer (geheel of gedeeltelijk), wijzigingen van (deel)vergunningen van de AFM, aanstellingen van nieuwe tussenpersonen of eventuele faillissementen.

Requirements

Je bent een enthousiaste collega die écht weet wat klantvriendelijkheid is. Samenwerken is voor jou van belang om je te ontwikkelen en goed werk te kunnen leveren.

Je steekt graag je handen uit de mouwen, houdt van afwisseling en zoekt actief naar oplossingen en verbetermogelijkheden.

Daarbij durf je keuzes te maken en heb je geen moeite om deze ook helder te communiceren naar collega’s of klanten.

Voor de functie vragen wij van jou het volgende :

 • Je hebt minimaal een HBO studie afgerond. Bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie
 • Je hebt minimaal een WFT basis diploma op zak. Of je bent bereid deze binnen drie maanden te halen
 • Je hebt eerder al ervaring opgedaan met het verbeteren van administratieve processen
 • Veel ervaring is niet vereist, een positieve en leergierige werkhouding wel
 • Compensation

  Je krijgt een functie waarin je veel afwisseling en verantwoordelijkheid hebt in een ambitieuze en dynamische organisatie.

  Je komt terecht in een team van ervaren professionals waarbij coaching en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

  Bij Aegon vinden we samenwerken en een goede werksfeer erg belangrijk. Je kunt dus uitgaan van goede arbeidsvoorwaarden.

  Wat je precies kunt verwachten?

 • We vergoeden de reis die je iedere dag naar kantoor maakt. Ook als je op de fiets op misschien zelfs hardlopend komt.
 • Je bouwt vanaf de eerste werkdag pensioen op.
 • En je krijgt korting op onze producten.
 • Deze functie valt in Rolcluster Klantenbeheer, Schaal 5

  Contact

  Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen dan graag jouw cv en motivatie via ons sollicitatie formulier op deze website. Als je besluit te solliciteren raden wij je aan je CV en motivatie als bijlage toe te voegen.

  Dit kan op de tweede pagina van ons sollicitatie formulier.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Manja de Jong via of bel 06-83644499.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier