Parttime Helpende (4-36 uur p/w)
Start People
Tilburg, NL
10 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een parttime Helpende ter versterking van onze flexpool voor onze opdrachtgevers in omgeving Tilburg, Breda en Den Bosch.

Ben je op zoek naar tijdelijk werk of een bijbaan, vakantiewerk en / of weekendwerk? En wil je flexibel werken op basis van jouw beschikbaarheid en zelf je rooster bepalen?

Dan is onze flexpool ideaal!

Als Helpende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van cliënten bij onze opdrachtgevers in de ouderenzorg, thuiszorg en / of gehandicaptenzorg.

Binnen de ouderenzorg hebben we verschillende afdelingen waar somatische en / of psychogeriatrische zorg geleverd wordt en hebben we diverse locaties voor kleinschalig wonen waar cliënten met dementie wonen.

Voor de thuiszorg hebben we mogelijkheden om in aanleunwoningen te werken of kleine postcodegebieden waarbij je op de fiets de wijk in gaat.

In de gehandicaptenzorg hebben we verschillende woonlocaties.

Veel van onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wie ben je?

 • in bezit van een diploma MBO helpende niveau 2 (of vergelijkbaar), óf afronding van minimaal het eerste jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkunde;
 • affiniteit met ouderenzorg, thuiszorg en / of gehandicaptenzorg;
 • in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.
 • Over het bedrijf

 • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 25 (tussen de € 1747,66 en € 2397,39 op basis van een 36-
 • urige werkweek) of VGN (gehandicaptenzorg) schaal 25 (tussen de € 1668 en € 2401 op basis van een 36-urige werkweek) afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging;
 • mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.
 • Wat bieden wij jou?

  Al meer dan veertig jaar is Start People Medi Interim specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Dagelijks zetten wij ons vol energie, toewijding en enthousiasme in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als relatiebouwer, matchmaker en specialist voor opdrachtgevers en professionals in de zorg-

  en welzijnssector. Van verpleegkundige tot laborant en van helpende tot groepsleider in de gehandicaptenzorg.

  Vanuit ons landelijke netwerk bieden we alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op gebied van human resources.

  Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding : mensen aan een baan helpen.

  Momenteel zijn we op zoek naar een groot aantal medewerkers voor onze opdrachtgevers. Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding?

  Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

  We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

  Of je nu starter, doorstromer of herintreder bent, we helpen je graag om inzicht te krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière.

  Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken!

  Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier