Field Engineer
Voort
Hengelo, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat jij gaat doen Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en de start-up van de drukpersen en de service en het onderhoud van onze installed base.

Ook ben je verantwoordelijk voor het opleiden van lokale technici en operators zodat ze goed kunnen omgaan met de machines.

Je reist de hele wereld over en bent vaak het gezicht van MPS bij de klant. Afwisseling genoeg : soms ben je verantwoordelijk voor de installatie van een compleet nieuwe machine, soms word je ingevlogen vanwege een complexe technische storing.

Die storing kan zowel mechanisch, elektrisch als besturingstechnisch van aard zijn. Na het oplossen van een storing behoort ook het maken van een goede rapportage tot je werk.

Ben jij de kandidaat? MBO werktuigbouwkunde of elektrotechniek Bereid om te reizen Bereid te reizen VCA basis Wat wij bieden Voor deze functie kom je bij Voort in dienst.

Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt.

Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak.

Je krijgt van ons : een mooie baan bij onze opdrachtgever een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever) Waar jij gaat werken Een machinebouwer waar ongeveer 25 personen werken en een nuchtere cultuur heerst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier