Medewerker heffen en invordering/kwijtschelding... Gemeente Venray
Banenplein Limburg
Venray, NL
6 dagen geleden

Over Venray

Venray is een gezellige stad en middelgrote gemeente in Noord-Limburg en ligt op een steenworp afstand van Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven.

In Venray zelf wonen ongeveer 30.000 mensen. De overige 13.500 inwoners wonen in de dertien omliggende dorpen. Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een vooraanstaande rol in de regio.

De organisatie

De gemeente Venray zet de koers naar meer flexibiliteit, samenwerking en de vraag van de klant centraal. Vanuit een eigen ambitie en koers, realiseren we in samenwerking met vele (externe) partners onze maatschappelijke doelen.

De gemeente stimuleert de kracht van de samenleving, faciliteert initiatieven en werkt aan zaken waar ze zelf voor aan de lat staan.

Deze ambitie heeft ook gevolgen voor de bedrijfsvoering en de manier waarop medewerkers hun werk doen : zelfstandig, met een duidelijk beeld van de klantvraag, gericht op samenwerking én op het behalen van concrete resultaten.

De organisatie bestaat uit drie afdelingen en één stafafdeling. Elke afdeling is onderverdeeld in teams. Totaal werken er ruim 350 medewerkers bij de gemeente Venray.

Dit hebben we te bieden

Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een boeiende organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring in aanloopschaal 6 of functieschaal 7 en kent een range tussen de € 2.

010,- en het maximum van € 3.301,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Indien nodig en wenselijk bieden we je een opleidingstraject aan gericht op deze specifieke functie.

Gemeente Venray biedt daarnaast eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individueel Keuzebudget, van in totaal 17,05%.

Hier bepaal je zelf wat je wanneer wilt laten uitbetalen of inzetten voor fiscaal vriendelijke regelingen, zoals een fiets, telefoon, internetvergoeding of een reiskostenvergoeding.

Ook betaald ouderschapsverlof en ruime opleidingsmogelijkheden behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier