Procesmanager Inkoop & Assortimentsmanagement | Sligro Hoofdkantoor
Sligro Food Group N.V.
Veghel, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Procesmanager Inkoop & Assortimentsmanagement Sligro HoofdkantoorSligro Food GroupHBOOverigVEGHELNoord-Brabant2019-12-1138,75 uurFunctieAls ProcesmanagerInkoop & Assortimentsmanagement acteer je zowel in dagelijkse Inkoop & Assortiment gerelateerde (IT) verbeterprojecten binnen de lijn’ als in bedrijfsbrede, grotere (IT) verbeterprogramma’s, waarin de ambitie van SFG in verdere vereenvoudiging, digitalisering en internationalisering van bedrijfsprocessen en systemen stapsgewijs wordt doorgevoerd.

Ambassadeurschap’ en Borging van verandering’ zijn twee factoren die het succes bepalen. Je rapporteert aan de Proceseigenaar Juiste Aanbod’ (rol van een directielid) en samen zorg je dat strategische, tactische en operationele verbeterideeën in het Inkoop domein in de praktijk worden omgezet in de juiste verbeteringen in werkwijze, systemen, structuren of in competenties bij collega’s.

Je vertegenwoordigt de business in bedrijfsbrede veranderprogramma’s en zorgt voor het juiste proces(her)ontwerp en veranderingen in besturing en neemt actief deel aan proces overleggen die noodzakelijk zijn om de verschillende bedrijfsprocessen naar het volgende competentieniveau te brengen.

Alle veranderingen binnen SFG hebben een procesmatige, risicobewuste benadering en als Procesmanager heb je toegang tot onderliggende BPM en Risk Management standaarden.

Gefaciliteerd vanuit de centrale BPM afdeling neem je deel aan kennisdelingssessies en volg je (indien gewenst) trainingen in (Lean) Six Sigma en Risk Management.

 • Kern verantwoordelijkheden : Ontwikkelen en implementeren van SFG brede standaard manier van werken (afgeleid van het integrale SFG procesmodel, waarin end-to-endstromen van de organisatie beschreven staan) hierbij geldt standaard waar het kan, verschillend waar het moet ;
 • Verantwoordelijk voor het beheerst behalen van prestaties in het end-to-end proces en het beheerst en compliant verbeteren van dit proces;
 • Monitoren van procesprestaties en signaleren van verbeterpunten hierin die je als input voor projecten bij de proceseigenaar aandraagt (desgewenst met een business case);
 • Trekkende rol in (IT) procesverbeteringen of als onderdeel van een SFG strategische agenda. Vanuit je operationele ervaring en via je procesbril beoordeel en zorg je voor de juiste en beheerste doorvertaling van de verandering;
 • In de trekkende rol ben je verantwoordelijk voor : ontwerpen en documenteren van werkwijzen / processen en veranderingen hierin (dit in afstemming met centrale BPM-eren Specialist Internal Control t.

  b.v. bewaking uniformiteit en inzicht in grip, ook internationaal);samen met experts van afdelingen binnen jouw proces domein beoordelen van de fit’ van ’standaard IT oplossing’c.

 • q. het vaststellen van modificaties;valideren van de prioriteit van verbeteringen en KRI’s en KPIs t.o.v. business waarde en / of risico mitigatie met afdelingsmanagers;
 • voorbereiden van gate review met de Proceseigenaar en / of directieleden die een afdeling-verantwoordelijkheid hebben in het end-to-end proces.

  Je vertegenwoordigt de business in de driehoek van DM-specialist (Datamodel) en IT architect (Applicatiemodel) vanuit jeproces specifieke expertise.

 • Je schakelt voor details met experts uit de verschillende bedrijfsonderdelen.Functie-eisenAchtergrond in procesmatig verbeteren, bij voorkeur binnen foodservice-, retail- en / of FMCG processenErvaring in organisatorische verandertrajecten waarbij inhoud, proces en mens(gedrag) kern elementen zijn3 tot 10 jaar werkervaring met procesverbeteringen in een vergelijkbare functie of vanuit bijvoorbeeld Business Control of ConsultancyBekend met business proces management standaarden en eventuele toolingSterk analytisch en probleem oplossend vermogen;
 • in staat om bedrijfsproblemen snel te doorgronden en te acteren op grondoorzaken in processen, systemen of mensenAffiniteit met IT en Digitale transformatiesBekendheid met harde en zachte onderdelen van verandermanagement zoals : Agile (Scrum), Prince II of (Lean) Six Sigma (Green Belt / Black Belt)ContactinformatieSolliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton.

  Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kan je contact opnemen met de Recruiter Sabine Hemmers via 06-25099076.

  BedrijfsinformatieSligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie : food.

  Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund.

  Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.Op het hoofdkantoor werken we intensief samen.

  Dat uit zich in een professionele en efficiënte organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig.

  Kijk hier voor meer informatie over Sligro Food Group.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier