BIM regisseur
Mobilis B.V.
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een BIM regisseur die onze afdeling komt versterken. Ben jij onze nieuwe collega, die staat te popelen om BIM verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Jouw taak is als BIM regisseur te helpen met het verder ontwikkelen en professionaliseren van BIM binnen Mobilis.

Je denkt graag mee in het opstellen en uitwerken van een visie op BIM binnen Mobilis. Samen met het team van modelleurs binnen Mobilis wil jij je hard maken om de ontwikkeling op BIM gebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Als BIM regisseur ben je in staat om de 3D ontwerpen binnen een project te coördineren en te voorzien van financiële en planningsinformatie.

Je vindt het leuk om een team van modelleurs het vak eigen te maken en bij te sturen waar dit nodig is op een coachende manier.

Binnen een project ben je het aanspreekpunt van het BIM-proces. Je stelt je de doelen en de randvoorwaarden vast en stemt dit af met alle betrokken partijen binnen het project.

Je stuurt op de planning en bewaakt de voortgang van het gehele proces.

Waar kom je te werken?

Werk je bij Mobilis, dan werk je bij een slimme verbinder. Belangrijk, want alles in de bouw draait om verbinding. Als civiele aannemer zijn wij gespecialiseerd in projecten in de betonbouw.

Als onderdeel van TBI heeft Mobilis het vermogen om het juiste team te koppelen aan de juiste technieken. Wij snappen hoe partijen zo samenwerken dat ze telkens tot hun meerwaarde komen.

Of het nou om partners of onderaannemers gaat. Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt.

Dankzij goede voorbereiding maken wij onze beloftes waar. Samen staan we voor kwaliteit van bouwen, wat betekent dat je continu bekijkt welke innovaties je kunt toepassen.

Met een team van 370 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Een greep uit onze uitdagende infra-, water, industrie- en energieprojecten : de A13 A16 (de Groeneboog), Oosterweel-verbinding (Antwerpen), Theemswegtracé, de RijnlandRoute en onderdoorgang Assen en RWZI in Weert.

Ervaring

 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een technische richting (bij voorkeur Civiele Techniek) aangevuld met actuele kennis en vaardigheden op het gebied van ontwerp- en / of bouwprocesmanagement, BIM, ICT en open standaarden.
 • Relevante softwarepakketten als Civil 3D, Revit en Navisworks kennen voor jou geen geheimen.
 • Je beschikt over technische, analytische en organisatorische competenties en bent in staat om op operationeel niveau de samenwerking met interne en externe partijen ten uitvoer te brengen.
 • Je bent op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in het vakgebied en in staat deze te vertalen naar de operationele context van de organisatie en de uitvoering van de BIM-projecten
 • Herken jij je helemaal in het bovenstaande, dan is deze functie zeker iets voor jou!

  Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder bijvoorbeeld 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een aantrekkelijke pensioenregeling.

  Daarnaast biedt Mobilis je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

  Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Mobilis, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier