Farmaceutisch Specialist
MSD
Molenstraat, Oss, Netherlands
3 dagen geleden

Job Description

Ben jij in het bezit van een Master of HBO diploma en heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een farmaceutische productieomgeving.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welkom in ons team

De afdeling Solids Bulk houdt zich bezig met productie, verpakking en distributie van tabletten, injecteerbare medicijnen en speciale producten zoals anticonceptiestaafjes en -

ringen op basis van polymeertechnologie.

Binnen Pharmaceutical Operations in Oss is de afdeling verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten ten behoeve van productie en levering van alle vaste toedieningsvormen (hormonale en niet hormonale tabletten en lyospheres) aan meer dan honderd landen.

Het portfolio bestaat uit een range tablet formuleringen ten behoeve van Women’s Health (anticonceptie, hormone replacement), anti-

infectie en anti-astma toepassing.

Het team verzorgt in Oss als integrale operationele unit met een team van ongeveer 80 medewerkers de productie van alle tabletten.

Dit gebeurt in een farmaceutische fabriek waarin diverse technologieën toegepast worden en veel geïnvesteerd wordt.

De productie-activiteiten vinden voornamelijk plaats in twee ploegen om aan de vraag te voldoen.

Voor onze locatie Oss zijn wij op zoek naar een

Farmaceutisch Specialist

Als Farmaceutisch Specialist ben je verantwoordelijk voor het toezien dat farmaceutische productie plaatsvindt volgens de richtlijnen en procedures.

Je initieert en voert kwaliteitsverbeteringen uit door middel van sterke focus op continuous improvement. Je adviseert de afdeling over farmaceutisch-

technische, kwaliteits- en compliance gerelateerde onderwerpen. Dit doe je met een sterke focus op de vereisten voor de productie en verpakking van geneesmiddelen in vaste toedieningsvormen.

Je onderzoekt problemen en voert oplossingen door. Daarnaast definieer je de juiste correctieve en preventieve acties om problemen op een Right First Time manier op te lossen.

Hierbij heb je de overtuigingskracht om op basis van inhoudelijke argumenten en standaard verbetertechnieken op de shopfloor de gewenste uitwerking voor elkaar te krijgen.

Je rapporteert aan de Senior Farmaceutisch Specialist.

Human Health Division

Onze Human Health Division handhaaft een ideologie van patient first, profits later . De organisatie bestaat uit Sales-, Marketing-

Market Acces, Digital Analysis en Commercial professionals die allemaal even gepassioneerd zijn over hun rol bij het wereldwijd leveren van onze geneesmiddelen aan onze klanten.

Jouw profiel

 • Academisch (MSc) of HBO (BSc) diploma in farmacie of aanverwante opleiding (bv Procestechnologie of Chemie);
 • Kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen en GMP;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring in een farmaceutische productieomgeving;
 • Kennis en ervaring met farmaceutische formulering en / of verpakkingsprocessen is een pré;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om prioriteiten te stellen en ook onder tijdsdruk een juiste afweging te maken;
 • Goed ontwikkelde focus op klanten en kwaliteit en compliance;
 • Innovatief vermogen / gedrevenheid om te verbeteren;
 • Sterk ontwikkelde root-cause analyse skills;
 • Je bent in staat om gestructureerd te denken en te rapporteren;
 • Zelfstandig, assertief, creatief en aandacht voor details;
 • Teamspeler;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden (in Nederlands en Engels).
 • Wij bieden

  Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent.

  Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.
 • Wie we zijn

  Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als Merck in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als MSD in Europa, het Midden-

  Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

  Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier.

  We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

  In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

  Waar we naar zoeken

  Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen.

  Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie.

  Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier