(Junior) Salesforce DevOps Engineer
NN Group N.V.
The Hague, Netherlands
6 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Junior) Salesforce DevOps Engineer

Vind jij het belangrijk om klanten en collega's blij te maken met jouw software development skills (in Salesforce en Java Spring Boot)?

En heb jij een work hard-play hard mentaliteit? Dan ben jij de Devops Engineer die wij zoeken. In deze functie ben jij de linking pin tussen business en IT.

Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen, beheren en verbeteren van de softwareapplicaties voor onze klanten en collega's.

Jouw impact als (Junior) Salesforce DevOps Engineer

Als DevOps Engineer ben je werkzaam op de afdeling Hypotheken & Consumptief Krediet. Hierbij werken we met DevOps-principes binnen onze Scrum-teams.

Je houdt je voornamelijk bezig met het ontwikkelen, beheren en verbeteren van de decentrale Salesforce componenten maar ook de andere verschillende softwareapplicaties binnen de keten, die we grotendeels zelf hebben ontwikkeld.

We gaan voor korte lijntjes tussen klantfeedback en aanpassing. Bij het verbeteren van applicaties ben jij de analist die naast technische kennis ook functioneel erg goed uit de voeten kan.

Je spreekt de taal van developers, maar ook die van de klant. Vervolgens duik je diep in de ingewikkelde infrastructuren en cryptogrammen en puzzel je tot je de meest functionele oplossing hebt gevonden.

Realistische resultaten

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je samen met team de mooiste resultaten en ben je o.a. verantwoordelijk voor :

 • Het decentraal ontwikkelen van onze CRM Salesforce functionaliteit binnen de keten volgens de NN kwaliteitsrichtlijnen en binnen de kaders van Salesforce;
 • Het meedenken met zowel IT als Business over toekomstige veranderingen en de correcte oplossingen;
 • Het monitoren en onderhouden van integraties;
 • Continue verbeteren van de user experience
 • Werken aan automatisering : testautomatisering, pipelines en auto-deployment in een team met developers die jouw functionele kracht goed kunnen gebruiken.
 • We also care about you

  Zoals jij als (Junior) Salesforce DevOps Engineer indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. In een open cultuur, waar je echt jezelf kunt zijn, waar een fijne werksfeer heerst en waar je ideeën daadwerkelijk bijdragen aan verbeteringen van ons werkproces.

  Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles :

 • Ons ingerichte Learning & Development Center.
 • Een uitgebreid netwerk van professionals.
 • Trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid : je staat zelf aan het roer.
 • We doen het samen in een omgeving vol vrijheid, waar je persoonlijkheid, talenten en ideeën tellen. Zo is het heel normaal om een ander team te betrekken in een samenwerking, als de uitkomst daar beter van wordt.

  We hebben geen drempels binnen NN, iedereen is heel toegankelijk en bereid elkaar te helpen.

  Onze purpose

  Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Welke ondersteunende rol je ook hebt richting de business, je biedt je eerlijke mening en meest actieve aanpak.

  Door je klantgerichte houding help je je collega’s verder. Samen helpen we met heel NN de wereld verder, via diverse MVO-projecten.

  Vanuit Nederland werken we allemaal samen om alle 18 landen en 17 miljoen klanten optimaal te bedienen. Of dat nu gebeurt vanuit HR, Legal & Compliance, General Management, Sales of Operations & Support, samen zetten we iets bijzonders neer vanuit al onze labels.

  En dat zijn er best een aantal : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  We bieden jemoderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4x9 uur werken.

  Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Vanwege het corona virus werken alle NN collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis.

  Op dit moment is nog onduidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken. Voor jou goed om te weten dat de officiële standplaats voor deze functie Rotterdam is.

 • Salaris van maximaal € 4.250 obv 36 uur
 • Critical skills van een (Junior) Salesforce Devops Engineer

  Je bent Agile, leert snel en bent bereid om naast je kennis van het Salesforceplatform in de dynamische ontwikkeltalen te duiken.

  Jezelf blijven ontwikkelen en flexibiliteit zijn jouw kernwoorden. Je zet je ervaring graag in voor zowel operations als development.

  Salesforce, AngularJS, Java EE, Javascript, HTML, Springboot : je hebt er vast mee te maken gehad. Je hebt bij voorkeur ook ervaring met SFDC-integraties (bijv.

  Springboot, apps, telefonie integratie / Open CTI, Chat, cobrowse).

  En heb je weer een idee om processen te optimaliseren? Deze ideeën deel je graag met de collega’s om je heen. Je snapt de wensen van de business en kan deze omzetten in daadkrachtige oplossingen.

  Je vindt het ook best leuk om collega's verder te helpen en gebruikers te coachen, trainen en begeleiden gebruikers om zo te zorgen voor continue verbetering.

  Je vindt het leuk om de design in Salesforce voor je rekening te nemen. Zo zorg je voor een uniforme gebruikerservaring.

  Je hebt enige ervaring met Apex en Visualforce en kan het lezen en kan eventueel kleine aanpassingen doen. Regelmatig vliegen er grappen en dartpijltjes door de lucht : daar moet je tegen kunnen! Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands.

 • Relevante werkervaring als Developer / DevOps Engineer (bijv. met Salesforce platform of Java)
 • Minimaal 2 jaar Salesforce Service en Sales cloud ervaring (inrichting en configuratie binnen Lightning Experience)
 • Ervaring met of interesse in SpringBoot en VueJS (AWS georiënteerd)
 • Commit to NN

  Ben jij in voor een dynamische functie in een organisatie waar je steeds jezelf uitdaagt? Dan maken we graag kennis met je.

  Upload je cv via de solliciteerbutton.

  Heb je vragen? Bel met Jordi Spijker (Recruiter) op 06-21587592.

  Just to be Clear, because we Care and Commit

  Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een NN contract en we staan niet open voor interim / freelance opdrachten, -kandidaten of acquisitie door bureau’s.

  Alvast bedankt voor je begrip.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier