ENGIE Management Traineeship - Business Development & Innovatie, Regio Utrecht
ENGIE
Netherls, Utrecht , Bunnik
17 dagen geleden

Start : september 2019

Sollicitatieperiode : 4 februari 2019 - 20 mei 2019*

 • Wacht niet te lang! Bij het vinden van de juiste kandidaat sluit de werving.
 • FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener van Nederland is?

  Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren innovatieve en integrale oplossingen voor uiteenlopende klanten in de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt.

  Als Trainee kun je aan de slag bij de tak : ENGIE Ventures & Integrated Solutions (EVIS). Dit is een innovatieve entiteit binnen ENGIE Nederland met als doel gegarandeerde en gedurfde oplossingen te initiëren, te versterken en te versnellen met en voor ENGIE, de klant en de maatschappij.

  Binnen EVIS zijn diverse afdelingen business development en innovatie van Services en Energie samengevoegd.

  Wat kun je verwachten?In 2 jaar tijd willen we jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden te laten zien aan. Dit doe je aan de hand van een op maat gemaakt programma, waarbij je altijd dichtbij de praktijk staat.

  Want bij ENGIE zijn we echte doeners.

  1. Veelzijdige opdrachten

  Je voert minimaal vier opdrachten uit binnen verschillende afdelingen / onderdelen van ENGIE. Zo leer je onze organisatie en collega’s goed kennen.

  We bepalen samen welke opdrachten je oppakt. Vaak zijn dit verander-, ontwikkel- of verbetertrajecten. Bij opdrachten kun je o.a. denken aan :

 • Proposities ontwikkelen voor verduurzaming van de binnenvaart
 • Projectmanagement binnen duurzame gebiedsontwikkeling
 • Uitwerken van het business model en / of de financiële haalbaarheid van nieuwe business mogelijkheden
 • 2. Strategische Business Case

  Gedurende 1.5 jaar werk je met je medetrainees aan een Business Case die afkomstig is van ons directieteam. Deze Case geeft je de kans om op strategisch niveau aan de slag te gaan met één van onze organisatiedoelstellingen : digitalisering, decarbonisatie en decentralisatie.

  3. Persoonlijke Ontwikkeling & Training + Begeleiding

  Je volgt interne workshops over uiteenlopende thema's zoals : HSE & MVO, Continuous Improvement en Project Management. Dankzij deze interactieve sessies vergroot je je netwerk en verbreed je je kennis over de gehele organisatie.

  Daarnaast volg je trainingen die gericht zijn op het ontwikkelen van je persoonlijke effectiviteit en groei. Hier helpt ook je mentor je bij.

  Na afloop? Gedurende het Traineeship heb je er met jouw drive en inzet voor gezorgd dat je in een mooie, uitdagende positie aan de slag gaat.

  Dit kan bijvoorbeeld een rol als Jr. Innovation Officer of Jr. Project Mananger zijn. Samen kijken we wat het best bij jouw ambities aansluit.

  FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt een afgeronde technische WO Master, bijvoorbeeld in de richting : Economics and Business Economics, Sustainable Energy Technology, Innovation Management, Technische Bedrijfskunde.
 • Andere richtingen zijn ook mogelijk

 • Je hebt aantoonbare affiniteit met onze wereld van business development, duurzaamheid en energie
 • Of je nu met je voeten in de klei staat of jezelf buigt over een strategisch vraagstuk : je gaat er altijd voor de volle 100% voor!
 • Je legt makkelijk verbinding met andere collega’s : van uitvoering tot directie
 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om onderweg te zijn voor je opdrachten
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • WAT BIEDEN WIJ

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar horen natuurlijk een laptop en telefoon bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Vreeman via of telefonisch op 06 826 810 12.

  Additional Information

  Posting Date : Feb 3, 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier