Java Ontwikkelaar
Capgemini Nederland
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Jouw rol

Als Java Ontwikkelaar bouw je in teamverband aan uitdagende complexe en grootschalige maatwerk oplossingen bij Top 100 organisaties in Nederland.

De geavanceerde oplossingen die Capgemini ontwikkelt zijn schaalbaar, real-time, high-performance en mission critical. Waarbij miljoenen eindgebruikers de voordelen ervaren van door jou ontwikkelde software.

Plaats in de organisatie

Echte IT-freaks die de ontwikkelingen in het vakgebied nauwkeurig volgen en weten wat er speelt.

Custom Software Development (CSD) bij Capgemini is een high-tech practice die epic stuff’ ontwikkelt en daarbij de grenzen van het onmogelijke opzoekt.

Het gaat zonder uitzondering om geavanceerde maatwerkoplossingen, vaak voor (internationale) marktleiders die hoge eisen stellen aan hun software.

Binnen CSD onderscheden we vier specialistische clusters : Java, .NET, Low-code en API / Integration. Binnen deze clusters werken zo een 230 enthousiaste top-IT’ers in nauw overleg met hun opdrachtgevers aan grote en maatschappelijk relevante applicaties.

Het zijn stuk voor stuk bevlogen en bekwame specialisten die hoge eisen stellen aan zichzelf en hun collega’s. Logisch dat ze tot de besten in hun vak behoren en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Om dat te stimuleren heerst bij CSD een open, prettige en collegiale cultuur waarin klantgerichtheid, ondernemerschap en eigen initiatief vanzelfsprekend zijn.

Een plek waar je een steile leercurve maakt en echt alles uit jezelf kunt halen.

Wat kun je bij ons verwachten

 • We zijn het leukste ontwikkel team en je hebt 230 directe collega’s;
 • Streven naar een goede match tussen jouw ambities en klantprojecten;
 • Bieden je de mogelijkheid om flexibel / thuis / in een lunchroom te werken;
 • Verwelkomen je in ons development team, waar je jouw practice perfect maakt;
 • Betalen je inzet terug met een mooie salaris, vakantiegeld, premievrij pensioen, connectiviteitsvergoeding en mobiliteitsbudget;
 • Bieden enorm veel groeikansen en een podium voor je (toekomstig) thought-leadership;
 • We hanteren geen studiebudget en je betaalt geen studiekosten. Welkom bij de All-You-Can-Train Academy.
 • Wie we zoeken

  Je bent intrinsiek gemotiveerd om jezelf continue te verbeteren. Daarbij zoek je graag de samenwerking op met collega’s, maar ook met klanten en stakeholders.

  Je bent in staat om anderen te overtuigen, je neemt graag het voortouw en acteert als adviseur. Humor wordt in het team gewaardeerd!

  Wat wij nog meer van je vragen?

 • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wetenschappelijk niveau.
 • Minimaal drie jaar ervaring in softwareontwikkeling, bij voorkeur ben je gecertificeerd.
 • Je bent vertrouwd met Agile ontwikkelmethodes.
 • En je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Over Capgemini

  Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services.

  Met bijna 220.000 medewerkers zijn we actief in meer dan 40 landen over de hele wereld. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten en concurrentiepositie fors te verbeteren.

  Daarvoor leveren we een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologieën en diepgaande domeinkennis.

  Wordt jij onze nieuwe Java Ontwikkelaar?

  Wil je jouw kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers en zoek je een team waarmee je zowel goed kan lachen als hard kan werken?

  Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Meer weten over werken bij Capgemini? Kijk dan bij Werken bij Capgemini’.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier