Commercieel Medewerker Binnendienst Verzekeringen
Werkenbijkuehnenagel
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Commercieel Medewerker Binnendienst Verzekeringen Rotterdam req49076

Heb jij enkele jaren ervaring als Acceptant, Schadebehandelaar of Commercieel medewerker in zakelijke verzekeringen? Ga dan aan de slag in een unieke job die een combinatie is van deze functies bij onze opdrachtgever Nacora in Rotterdam. Lees snel verder.

JE FUNCTIE

In deze functie ben jij in een klein team verantwoordelijk voor een particuliere (30%) en zakelijke (70%) portefeuille. Daarnaast beheer jij een eigen zakelijke portefeuille van zo’n 50 relaties.

Dat betekent dat jij het eerste telefonische aanspreekpunt bent voor deze relaties. Wanneer jouw collega Adviseur een adviesgesprek bij de klant heeft gehad op locatie, pak jij de acties op die hieruit voortkomen.

Hierbij kun je denken aan het opstellen van offertes, schakelen met verzekeraars en contact onderhouden met de klant. Ook bepaal je deadlines en bewaak je deze.

Belangrijk is dat je gestructureerd werkt, waarbij je dagelijks gebruik maakt van het CRM- en assurantie-administratiepakket Scenario Assurantie (voorheen DIAS).

Meerdere relaties komen voort uit het moederbedrijf Kuehne + Nagel, de grootste logistieke dienstverlener ter wereld. Deze relaties hadden oorspronkelijk een transportverzekering.

In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een multibranche portefeuille. Om je echt thuis te voelen in deze functie zal je affiniteit met de transportsector moeten hebben of willen ontwikkelen.

Naast eerste telefonische aanspreekpunt voor (potentiële) relaties ben je ook veel in contact met verzekeraars als het gaat om de inkoop en maken van offertes voor de schade-

en inkomensverzekeringen. Je analyseert de verzekeringsportefeuille van de relatie en spoort dekkingshiaten op. Wat de functie extra uitdagend maakt is dat je naast inkoop en commerciële taken ook ondersteuning biedt in het behandelen van schades.

Mocht je geen ervaring hebben hierin dan helpt Nacora jou verder. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarbij centraal.

Je functie voer je op kantoor uit. Omdat Nacora het belangrijk vindt dat jij jouw klanten kent, ga je minimaal eens per maand naar de klant toe.

Ook een optie is dat je de klant ontvangt op je eigen werkplek. Indien nodig zal je de verzekeraars bezoeken om de contacten rondom de inkoop en acceptatie te bevorderen.

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Adviseren en bemiddelen in verzekeringen voor met name bedrijven;
 • Opvragen offertes bij verzekeraars, deze vergelijken en aanleveren aan de Sales afdeling;
 • Zelfstandig uitbrengen van offertes t.b.v. schadeverzekeringen;
 • Zorgen voor passende verzekeringen tegen een scherp tarief;
 • Analyseren verzekeringsportefeuilles van prospect relaties en opsporen van dekkingshiaten;
 • Commerciële kansen signaleren en benutten;
 • Het verwerken van aanvragen en mutaties in Dias, inclusief het verrichten van boekingen;
 • Aanmaken, behandeling en afwikkeling van schadedossiers, betreft alleen Transportgoederen en vervoerders aansprakelijkheidsschaden.
 • JOUW SKILLS EN ERVARINGEN

 • HBO werk- en denkniveau en in het bezit van Assurantiediploma WFT Basis + WFT Schade is een must;
 • Assurantiediploma WFT Inkomen is een pré;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare functie als Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst;
 • Bereidheid zijn om jouw kennis van Transport uit te breiden en je hebt affiniteit met transport;
 • Actuele kennis van zakelijke verzekeringen;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Accuraat en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Klantgerichte en proactieve houding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • REDENEN OM BIJ ONS TE KOMEN WERKEN

  Nacora assurantiekantoor is een onafhankelijke internationale assurantiemakelaar. Het wereldwijde netwerk van Nacora omvat 30 landen met 40 kantoren.

  In Nederland bestaat het team uit 15 collega’s, waarvan 3 directe commerciële collega’s. Gezien het internationale karakter van het bedrijf is beheersing van de Engelse taal vereist, maar de voertaal is Nederlands.

  Het kantoor van Nacora is gevestigd in een karakteristiek havenpand aan de Maas in het hartje van de Rotterdamse Delfshaven.

  Werken met plezier bij Nacora betekent voor iedere werknemer iets anders, daarom bieden wij een ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan.

  Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Je hebt 24 vakantiedagen en 3,5 atv dagen en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen.

  We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is en we bieden een collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij CZ.

  Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling.

  Nacora is een goed bedrijf en zoekt betrouwbare medewerkers, daarom screenen wij onze medewerkers aan WLS en vragen wij een VOG.

  OVER KUEHNE + NAGEL

  Met meer dan 82,000 medewerkers op ongeveer 1.300 locaties in meer dan 100 landen is Kuehne + Nagel een van de toonaangevende internationale logistieke dienstverleners.

  0625737200

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier