Teammanager IT Architectuur
Kamer van Koophandel
Utrecht, Nederland
2 dagen geleden

Jouw kracht

Wij zoeken een collega met drive en enthousiasme die het voortouw neemt bij het realiseren van de digitale ambities van de KVK.

Je bent resultaatgericht en je kunt uitstekend communiceren met hooggespecialiseerde collega's. Dat laatste betekent dat je leidinggeeft mede op basis van vakinhoudelijke expertise.

Je weet groei en ontwikkeling van je collega’s te faciliteren en het maximale eruit te halen en ziet de nog niet ontdekte kwaliteiten van je team en weet dit naar boven te halen.

De KVK heeft gekozen voor het Agile Maturity Framework, gebaseerd op SAFE. Jij brengt kennis en ervaring op dit gebied mee.

Jij zorgt met ons dat de KVK naar het volgende niveau wordt gebracht.

Wat we vragen

Als Teammanager IT Architectuur geef je op een sturende en coachende manier leiding aan het Domein Architectuur. Je draagt bij aan de performance van mensen, aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Vanwege de span of control stuur je op tactisch en strategisch niveau de verandering binnen het domein aan.

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen.

En er staat een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog :

 • Een fulltime functie met een passende vergoeding per maand (afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring);
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
 • Werken voor ondernemers

  Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap.

  We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers.

  Dit doen we zoveel mogelijk online.

  We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang.

  Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

  Tijd om te ondernemen

  Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons.

  Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Teammanager IT Architectuur?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier