Azure Cloud Platform Engineer
Achmea
Apeldoorn
1 dag geleden

Over deze vacature

Als engineer van ons Azure Data Analytics Platform ben jij de expert als het gaat om het opzetten en beheren van dit platform (PowerBI, Data Lake, Data Gateway en overige componenten).

Jouw kennis zet je in om ons platform verder te optimaliseren en verbeteren. Ons team is een echt DevOps team, we bouwen het platform op voor efficiënt gebruik en beheer.

Daarom ben je niet alleen bezig met requests, incidenten en upgrades maar zorg je ook dat het platform uitgebreid en up-to-date blijft vanuit Azure DevOps met behulp van de deployment pipelines, resource manager templates en powershell.

Jouw kennis en initiatieven zijn daarin altijd welkom.

Ons Azure Data Analytics Platform wordt beschikbaar gesteld aan de business, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van PowerBI.

Deze tool wordt gebruikt om data te analyseren en visualiseren, maar ook dashboards en rapportages op te bouwen. Snelheid en gebruikersgemak gecombineerd met de juiste en up-to-date gegevens maken dit een essentieel platform voor Achmea.

BI Basis

BI Basis is een hard groeiende afdeling waar alle BI platformen beheerd en vernieuwd worden. Vooral voor de nieuwe platformen, veelal op Microsoft Azure, is de uitdaging een "schone" implementatie te hebben, dat wil zeggen een goed beheers- en beheerbaar platform met heldere beheerprocessen zoals autorisatie, capaciteits- en configuratie management en daarbij horende gezamenlijke (beheer)documentatie.

We zoeken iemand die, op technisch gebied, structuur en richtlijnen gaat uitzetten en daarmee deze nieuwe tooling efficiënt onder controle krijgt.

Jouw kennis en visie over een optimaal werkende IT infrastructuur is zo overtuigend en technisch goed onderbouwd dat collega’s snel jouw keuzes en mening accepteren en zelfs afwachten.

Jouw achtergrond

Wat jou uniek maakt als Azure Cloud Platform Engineer

 • Kennis van de Microsoft Azure Cloud omgevingen (Configuratie, Capaciteits en performance tuning), CI / CD tooling als Azure DevOps;
 • Kennis van ontwikkeltools (bijvoorbeeld ADLS) en de technische kant van de inrichting van security en autorisaties;
 • Kennis van Azure On-premises Data Gateway, Azure Data Lake Storage, SQL Server of Azure Analysis Services is een pré;
 • Kennis van Power BI beheerwerkzaamheden;
 • Daarnaast beschik je over coördinerende vaardigheden en kun je gestructureerd en nauwkeurig werken. Je bent iemand die doelen wilt halen en taken wilt afronden.

  Ook vind je het belangrijk dat documentatie volledig, correct en actueel is. Jouw kennis en visie over een optimaal werkende IT infrastructuur is zo overtuigend en technisch goed onderbouwd dat collega’s graag met jou werken aan ons nieuwe Azure Cloud Platform. 360 graden

  Kijk eens rond in Apeldoorn

  Wat wij bieden

 • Een salaris tussen € 3876,44 en € 5395,43 bruto per maand voor 34 uur.
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleiding, training, seminars / webinars en cursussen.
 • Een functie met standplaats Apeldoorn met voldoende mogelijkheden om dit flexibel in te delen.
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 34 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.

 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis en op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis.
 • De beste IT-specialisten

  Samenwerken met meer dan 1.500 slimme en ambitieuze IT-collega’s.

  IT met impact

  Maak het leven van miljoenen mensen beter met jouw IT-oplossingen

  Loop voorop

  Met de nieuwste technologie tackelen wij de grootste IT-uitdagingen.

  Sollicitatieprocedure

  Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

  Binnen 5 dagen reactie

  Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

  Een assessment

  Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

  Het 1e gesprek

  Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

  Het 2e gesprek

  In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

  Arbeidsovereenkomst

  Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier