Medewerker Klantenservice
Rentokil Initial
Eindhoven, Nederland
16 uur geleden

De organisatieAls marktleider op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte in Nederland weten wij als geen ander hoe we ongedierteproblemen moeten aanpakken.

Met ongeveer 300 medewerkers verspreid over 5 vestigingen in Nederland is er altijd een vakman in de buurt die op professionele wijze de ongediertebestrijding en -preventie kan uitvoeren.

Rentokil Pest Control is internationaal marktleider en is onderdeel van Rentokil Initial Plc.Functie en verantwoordelijkheden In de functie van Medewerker Klantenservice ben je werkzaam op de afdeling Customer Care.

Hoe leuk is het om een meerwaarde te zijn voor bedrijf en klant. En die meerwaarde dat ben jij!! Samen met je collega’s vorm je een leuk en enthousiast team.

Je werkzaamheden zijn veelzijdig en bestaan uit bijvoorbeeld het invoeren van contracten, administratieve aanpassingen en het uitzetten van opdrachten.

Hiernaast ondersteun je de klant en verstrek je informatie. Verder benader je bestaande klanten om eventuele problemen op te lossen en ben je onderdeel van klanttevredenheidsonderzoeken, zodat de klant een excellente Customer Service ervaart.

 • Onze systemen, diensten en processen zorgen ervoor dat jij de contacten met klanten goed kan afhandelen. Als Medewerker Klantenservice bestaan je werkzaamheden verder ook uit : onderhouden van telefonisch contact om de klanttevredenheid te waarborgen;
 • vastleggen van contactgegevens, afspraken en activiteiten omtrent de dienstverlening in het daarvoor bestemde systeem administratief controleren op juistheid en verwerking van contract (order) gegevens;
 • klanten helpen met vragen en klachten door deze te beantwoorden en op te lossen; verwerken van mutaties, zoals adreswijzigingen, uitbreidingen van diensten en opzeggingen.

  Jouw profiel Vooral enthousiast en gemotiveerd. Als dat zo is ben jij al een heel eind! Wat verder in je voordeel werkt is dat je weet hoe het werkt op een Klantcontact afdeling.

  Je maakt je nieuwe systemen snel eigen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Als je twijfelt of jouw ervaring aansluit?

 • Neem dan gerust contact op. Verder beschik je over : Mbo of Hbo werk- en denkniveau; relevante werkervaring binnen een soortgelijke afdeling;
 • een proactieve houding, kun je meedenken met de klant en ben je zowel ondernemend als initiatiefrijk (hoge mate van zelfstandigheid);
 • een nauwkeurige werkwijze en probleemoplossend vermogen goede Nederlandse mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

  Wij bieden Ons team is heel veelzijdig en erg gezellig. We zitten echt op jou te wachten, dus we zorgen ervoor dat jij je welkom voelt.

 • Hiernaast krijg je : een marktconform salaris; prima faciliteiten om je werk optimaal te kunnen doen de mogelijkheid tot thuiswerken en met een team te werken een goede pensioenregeling;
 • Een uitgebreid inwerktraject. De mogelijkheid te leren. We hebben hiervoor veel mogelijkheden, wat dit voor jou betekent vertellen we je graag Doorgroeimogelijkheden.

  Alle functies worden eerst intern uitgezet. Als jij er aan toe bent, zijn er in overleg mogelijkheden genoeg binnen onze organisatie De mogelijkheid te werken bij de marktleider op pest control, onderdeel van een internationale organisatie en een stabiele en groeiende organisatie Interesse Heb je interesse?

  Solliciteer dan zo snel mogelijk voor de button, wij laten dan ook snel wat weten! Voor vragen bel Tom van der Wielen 0615141279

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier