Integraal ontwerper
Witteveen + Bos
Utrecht
5 dagen geleden

Wil jij als ontwerper een bijdrage leveren aan de inrichting en verduurzaming van Nederland voor de opgaven op het gebied van water en natuur?

Dan zoeken wij jou! Bij ons kun je je ontwikkelen binnen de mooiste en meest uitdagende projecten. Primair in Nederland, maar indien wenselijk ook wereldwijd.

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we in de groep Integraal ontwerp GWW (grond-, weg- en waterbouw) namelijk op zoek naar een gedreven collega.

In deze functie ga je je binnen een projectteam bezig houden met het maken van ontwerpen voor grote en kleine projecten op het gebied van dijkversterkingen, land- en polderinrichting, en (her)inrichting van oevers en waterplassen, waarbij je eveneens een ondersteunende rol vervult voor de projectleider.

Naast het ontwerp kun je ook betrokken zijn bij de uitvoering van deze projecten, onder andere op het vlak van toezicht, directie en site engineering.

Je krijgt daarbij veel ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de richting van specialist of projectleider.

Projecten waar we op dit moment aan werken zijn Vervanging en renovatie Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl, Beekherstel Springendal en Dal van de Mosbeek, Gebiedsontwikkeling Zuidelijk Westerkwartier, Dijkversterking Markermeerdijken en Herinrichting weidevogelgebied De Kampen.

Je standplaats is Heerenveen, Deventer of Utrecht.

In onze projecten en ontwerpopgaven zijn onze zeven duurzame ontwerpprincipes een belangrijk middel om duurzaamheid vorm te geven.

Zo kunnen wij de meeste impact realiseren en maximaal bijdragen aan de uitdagingen van deze tijd. Ook jij zult op die manier bijdragen aan een verbeterde leefomgeving!

De groep Integraal ontwerp GWW is onderdeel van de Product-marktcombinatie (PMC) Hoogwaterbescherming en landinrichting.

Deze PMC draagt bij aan het duurzaam gebruiken, inrichten en beheren van Nederlandse en buitenlandse (delta)gebieden. De PMC voert integrale projecten uit langs rivieren, meren en kusten, waarbij de afstemming tussen vakgebieden als waterveiligheid, ruimtelijke ordening, natuurontwikkeling, economie en (de effecten van) klimaatverandering belangrijk is.

De PMC telt ruim dertig enthousiaste collega’s, variërend van pas afgestudeerden tot ervaren vakmensen.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo-opleiding in de richting van built environment, civiele techniek, waterbouw of land- en watermanagement;
 • affiniteit met het ontwerpen in AutoCAD of AutoCAD Civil 3D;
 • recent afgestudeerd of al enige werkervaring;
 • enthousiaste, ambitieuze, flexibele en praktische instelling;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • passie om in teamverband aan uitdagende projecten te werken;
 • enthousiasme en ambitie om je te ontwikkelen tot een ervaren specialist of projectleider.
 • Wat wij bieden

 • een baan met veelzijdige en uitdagende projecten;
 • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen, passend bij jouw persoon en carrièrefase. Voor pas afgestudeerden bieden wij bijvoorbeeld een Starterstraject aan;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier