Procesoperator B 5-ploegen Moerdijk
DETALENT
Moerdijk
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever uit Moerdijk is onderdeel van een groter internationaal concern wat zich richt op recycling. Het proces bestaat o.

a. uit verbrandingsinstallaties, rookgasreiniging en diverse terugwin-installaties.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de procesgang en zorgt voor het bijregelen van de verbranding en rookgasreiniging.

Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol.

 • Controlewerkzaamheden t.b.v. de installatie en het productieproces;
 • De automatische afvalverwerking gezamenlijk corrigeren samen met de andere operators;
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van technische storingen;
 • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als procesoperator? Solliciteer dan snel bij ons, het kan zelfs via Whatsapp of videobellen! (06 24 27 38 94)

  Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting procestechniek (bijvoorbeeld Procestechniek (VAPRO), REWIC of SWTK);
 • Je bent graag actief bezig (fysiek werk);
 • Je bent communicatief en analytisch sterk onderlegd;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt na een detacheringsperiode een DIRECT DIENSTVERBAND bij onze opdrachtgever, met uitzicht op een VASTE AANSTELLING! Daarnaast is je salaris marktconform aan de hand van je opleidingsniveau en (eventuele) werkervaring (startsalaris rond de € 2400,- bruto per maand, exclusief toeslag).

  Uiteraard krijg je ook nog een passende ploegentoeslag van ongeveer 30% voor het meedraaien in de 5-ploegen. Kortom, uitstekende voorwaarden voor een starter!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier