Inkoper ICT
DPA Professionals
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Wat je gaat doen :

Vanuit DPA aan de slag bij onze klanten, zoveel mogelijk bij jou in de buurt. Geheel zelfstandig werk je als professioneel Inkoper aan inkoopprojecten op locatie.

Hierbij kan je denken aan contracten op het gebied van software, infra, telefonie, hardware, connectivity, storage, SAAS, cloud en IT diensten.

Per opdracht werk je zo’n 9 tot 12 maanden aan meerdere dossiers tegelijk en overleg je veel met de business en je collega-inkopers.

Wat wij jou daarbij te bieden hebben? In elk geval een auto van de zaak om naar de klant te rijden. Wij snappen dat jij wel van een uitdaging houdt en graag in je werk doorgroeit.

Daarom zoeken we voor jou opdrachten uit die passen bij je ervaring en ontwikkeling. Wees gerust, DPA zorgt voor de nodige ondersteuning en begeleiding.

Ook kun je altijd op collega's terugvallen.

Wat we vragen :

Dat je staat te springen om als Inkoper via DPA aan de slag te gaan en je te ontwikkelen. Als Inkoper bij DPA maak je een Talenten en Motivatie Analyse (TMA - een self-assessment) en samen met jou maken we een persoonlijk ontwikkelplan.

In dat ontwikkelplan besteden we aandacht aan vakgerichte ontwikkeling (opleidingen van de InkoopAcademie). Je vaardigheden ontwikkelen we via onze eigen DPA Academy.

En tot slot zoeken we naar steeds zwaardere opdrachten die bij jou passen. Zo ben je als inkoopprofessional snel up and running in de inkoopwereld en vertrouwd met onze organisatie.

Door je bij ons te ontwikkelen wordt ons DNA, jouw DNA en kun je je binnenkort met trots een Inkoper met businessfocus noemen.

Jij maakt bij ons een succesvolle start als gedetacheerd inkoopprofessional, want jij hebt :

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO / WO opleiding, aangevuld met 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van IT inkoop.
 • Mocht je in de publieke sector willen werken dan is er ook een minimale eis van enkele jaren aantoonbare ervaring op het gebied van Europees Aanbesteden
 • Daarnaast beschik je over de volgende competenties :

 • Samenwerken op alle niveaus
 • Analytisch, creatief en innovatief
 • Communicatief sterk, zowel op tactisch als strategisch niveau, in woord en geschrift
 • Overtuigend, pragmatisch en resultaatgericht
 • Wat we bieden :

  Afwisselende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven. Wij bieden jou geen baan, maar een loopbaan met een steile leercurve.

  En jij hebt ons als Inkoper ICT een hoop te bieden, dus daar zetten we graag wat tegenover. Daarom bieden we jou een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en inzetbaarheid dit ligt rond de €3.

  500 en €6.500 o.b.v. 40 uur. Wanneer je groeit, groeit je salaris uiteraard mee.

  Daarnaast bieden wij :

 • Direct een onbepaalde tijd contract;
 • Pensioensopbouw
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • een bruto salarisindicatie tussen de €3.500 en €6.500 o.b.v. 40 uur
 • een leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • een bonusregeling.
 • Ieder kwartaal een borrel, heerlijk eten of een inhoudelijke meeting met het team van procurement & facility professionals;
 • Een groot zomerfeest met alle 1800 DPA collega's van de DPA Group;
 • Je werkomgeving :

  Onze unit DPA Procurement detacheert inkoopprofessionals op tijdelijke basis en rekruteert vaste inkopers voor de zorg, de zakelijke dienstverlening, de (semi)overheid en de industrie.

  We leveren tijdelijke inkoopcapaciteit of we werken aan specialistische inkooptrajecten naast een bestaande inkooporganisatie.

  De functie van inkoper ICT is een uitgelezen kans om ervaring op te doen bij uiteenlopende bedrijven. Voor DPA Procurement werken nu ongeveer 100 personen die vanuit kantoor worden ondersteund door 10 medewerkers in de sales, recruiting en ondersteuning.

  Klanten waar wij werken zijn Nationale Nederlanden, Tennet, Stedin, Vitens, Erasmus MC, GVB, en vele andere mooie organisaties.

  Wij hebben elk kwartaal bijeenkomsten waarbij je je collega’s ziet onder het genot van een hapje en een drankje. Verder hebben wij leuke en interessante inhoudelijke en sociale bijeenkomsten.

  Wij investeren veel in training en ontwikkeling en bieden jou een steile leercurve aan.

  Kortom een super leuke organisatie om je zelf in door te ontwikkelen!

  DPA is dé specialist in detachering. Detachering is de ideale oplossing voor organisaties die snel professionals met specifieke kennis en competenties nodig hebben.

  Maar ook voor professionals die vakinhoudelijk willen groeien, werkt het als ontwikkel- en loopbaanversneller.

  Als DPA leveren we de beste professionals voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten. Dit doen we voor 12 verschillende vakgebieden.

  Snel en zeker : vanuit onze eigen pool van ruim 1.400 DPA-professionals en ons netwerk zelfstandige specialisten. We matchen onze professionals aan uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers.

  We zorgen dat onze hoogopgeleide specialisten hun kennis en competenties doorlopend ontwikkelen. Hierdoor zien opdrachtgevers ons als een proactieve kennispartner die hen steeds van de juiste specialistische expertise voorziet en effectieve antwoorden aanreikt op de uitdagingen van de toekomst.

  We werken vanuit een DNA dat ons onderscheidt van andere marktpartijen :

  Wij geloven dat wij onze klanten kunnen helpen om blijvend te excelleren.

  Door met plezier vanuit businessfocus te werken.

  En daardoor tastbare inkoopresultaten te leveren, die bijdragen aan de doelstellingen en prestaties van onze opdrachtgevers".

  Ons kantoor is gevestigd in Utrecht waar we met een enthousiast en commercieel team op zoek gaan naar mooie inkoopopdrachten voor onze collega's in heel Nederland.

  Vanuit ons kantoor word je aan een Fieldmanager toegewezen met wie je geregeld bespreekt of je tevreden bent en of alles naar wens loopt.

  Solliciteren?

  Kan je niet wachten jouw inkoopskills in de strijd te gooien bij onze klanten? Wacht niet langer en kom ons team versterken als gedetacheerd inkoopprofessional.

  Solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton. Neem voor meer informatie tijdens kantooruren (ma,di,do,vr) contact op met Bianca Fokken, Recruiter DPA Procurement, via 06 - 12 15 37 95.

  Tijdens jouw sollicitatie controleren wij mogelijk jouw social mediaprofielen. Door te solliciteren, verklaar je hiermee akkoord te gaan.

  Note : A thorough understanding of the Dutch language is mandatory

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier