Accountmanager Industrie Noord-Holland
Hilti
Noord-Holland
5 dagen geleden

Wat is de functie?

Voor ons salesteam in de Industrie zoeken wij een ervaren Accountmanager met impact, technisch inzicht en analytisch vermogen, die een aantal van onze (grote) klanten gaat bedienen.

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Onbewust zal je hoogstwaarschijnlijk wel met ons te maken hebben gehad, thuis, op school of werk en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent.

Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector op gebied van technologisch leidende producten, software en diensten.

In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 29.

000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti I want to build an enterprise with entrepreneurs, where people can grow and develop.

tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?

Als Accountmanager is jouw grootste verantwoordelijkheid een partner te zijn voor onze klanten in de Industrie. Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze premium kenmerken weet te vertalen naar unieke voordelen voor deze klant en hen oplossingen op maat kunt bieden.

Dit kan soms in één gesprek of tijdens een productdemonstratie, maar betekent in deze branche vaak een presentatie na een intensief traject.

Bij ons draait het om het verlenen van professioneel advies, maar ook om een hands-on’ aanpak. Om een goede partner te zijn voor onze klanten dien je snel te kunnen schakelen tussen een breed netwerk aan contactpersonen.

Een afspraak met een voltallige directie, een inhoudelijk gesprek met een technisch adviseur of engineer, een bouwplaats bezoek bij een monteur, of een bespreking met een projectleider, jouw dagen zitten vol afwisseling.

Alle randvoorwaarden en ondersteunde faciliteiten zijn uitstekend geregeld. Wij verwachten dat jij deze optimaal benut en hiermee je klantenportfolio verder ontwikkelt.

Je behoudt het overzicht tussen de afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda.

Ook bepaal je, in overleg met je Salesmanager, de strategie die je op jouw klantenportefeuille wil toepassen. Je rapporteert aan je Salesmanager, maar deze geeft jou de vrijheid en het vertrouwen dat ook veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee brengt.

Hierbij verwachten wij dat jij het maximale uit jezelf en uit je team weet te halen.

Martin Hilti (Founder Hilti) : ’I want to build an enterprise with entrepreneurs, where people can grow and develop.’’

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Je start met ons unieke onboarding programma (de Hilti Sales Academy) als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf.
 • Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt.

 • Voor jouw dagelijkse werkzaamheden krijg je uitstekende facilitaire ondersteuning en apparatuur (auto, laptop, telefoon, etc.).
 • Je wordt onderdeel van een hecht team waar je op kunt bouwen.
 • Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 38 uur. Verder werken we met prestatiebonussen, premievrij pensioen en bieden we collectieve verzekeringen aan.
 • Zodra jij klaar bent voor een volgende uitdaging gaan wij, met jouw persoonlijke ambitie als uitgangspunt, onderzoeken waar jouw ontwikkelkansen en carrièremogelijkheden liggen.

 • Naast de individuele- en teamincentives die je kan behalen, hechten wij veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie en dragen wij zorg voor vitaliteit.
 • Hierdoor kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fit-scan en bootcamp 2 keer per week. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

  Waarom solliciteren?

  Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren.

  Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn.

  Een achtergrond in de (internationale) bouw is niet het meest belangrijk, het gaat ons om de juiste cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

  Je hebt nodig :

 • Minimaal een HBO-opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als (Senior) Accountmanager
 • Ervaring in acquisitie en relatiebeheer, je beschikt over een aantoonbaar trackrecord binnen sales
 • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
 • Technisch inzicht
 • Strategisch denkvermogen in combinatie met een hands on mentaliteit
 • Loyaal en committed
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels (woord en geschrift).
 • Kernwoorden : Netwerker, loyaal, analytisch vermogen, rust, geduld, impact, stevigheid, overtuigingskracht, zelfreflectie, learning aguility.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier