Commercieel binnendienst medewerker DPG
Unique
Hoofddorp, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als fulltime of parttime commercieel medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor abonnementhouders van DPG Media. Het bedrijf is namelijk onder andere uitgever van bijna alle bekende bladen en digitalen diensten

Als jij zo'n abonnementhouder aan de lijn krijgt kan dat om verschillende redenen zijn. Hij of zij belt jou namelijk om een abonnement af te sluiten te wijzigen of op te zeggen.

Bij dat laatste steek jij daar natuurlijk met jouw commerciële skills een stokje voor. Op respectvolle wijze weet jij de ander aan de lijn te overtuigen geabonneerd te blijven.

Is het een lastige? Dan trek jij je trukendoos open en haal je een mooie aanbieding tevoorschijn die de klant niet weerstaan kan.

Blijft de klant klant? Dan is jouw missie geslaagd en ... ontvang jij een leuke bonus. Hoppa!

Je gaat onder meer werken met de merken Donald Duck, het AD, regionale kranten, Libelle, Autoweek en LINDA!

Arbeidsvoorwaarden

Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk : het salaris! Als commercieel medewerker verdien je €12,11 bruto per uur. Daarbij kan je naast je salaris leuke bonussen verdienen, die kunnen oplopen tot een paar honderd euro per maand!

Uiteraard is er ook een vergoeding voor je reiskosten.

Je werkt bij een bekend multimedia bedrijf dat goed staat op je cv en dat gedreven is om jou te ontwikkelen! Dat doen ze onder meer door het geven van een sales training van twee weken voordat je start.

Zo word jij een commercieel talent! Tijdens je loopbaan bij DPG Media krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen met verdiepende cursussen op verschillende vlakken.

DPG Media heeft hiervoor een Development Path ontwikkeld en zo groei jij door binnen de organisatie.

Vast Vaste baan Vaste aanstelling

Vaardigheden

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je hebt ervaring in de sales (telefonische verkoop);
 • Je bent sowieso op maandag beschikbaar en het liefst ook op woensdag en / of vrijdag;
 • Je bent spontaan en communicatief sterk;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Over de werkgever

  Onze opdrachtgever, DPG Media, is het grootste mediahuis van Nederland. Met verschillende sterke merken als Donald Duck, VTWonen, Libelle, Nu.

  nl en Autoweek bereiken zij 80% van de Nederlandse huishoudens.

  We vinden we het belangrijk dat je het naar je zin hebt! Daarom zorgen we voor goede begeleiding op het werk én voor leuke acties en evenementen na het werk.

  Want onze successen, die vieren we samen. We verwachten bij DPG Media een hoop van je, maar daar staat een goed salaris tegenover.

  Bovendien kun je elke maand nog je eigen bonus bijverdienen..

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier