Account Manager Noord-Holland (m/f/x)
Straumann Group
IJsselstein, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfWe are Straumann.United for global excellence in dentistry.Every vision has its story. Ours began more than 60 years ago.

Since then our innovations and achievements have become landmarks in dentistry worldwide. Straumann began as a family-owned institute, grew into a publicly owned holding, and today comprises a number of international companies around the world.

The Straumann Group develops, manufactures and supplies dental implants, instruments, CADCAM prosthetics and biomaterials for use in tooth replacement and restoration solutions or to prevent tooth loss.

FunctieomschrijvingWij zijn op zoek naar jou als onze nieuwe Account Manager (m / v) Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop en promotie van de Straumann producten en diensten in het rayon Midden Nederland.

Je belangrijkste klanten zijn kaakchirurgen, implantologen, tandartsen en tandtechnische laboratoria.Je rapporteert aan de Area Sales Manager.

Werkzaamheden : Je stelt een doordacht verkoopplan op voor het rayon en voert de daaruit voortvloeiende verkoopactiviteiten uit.

Je bent in staat om verkoopkansen te zien en op te volgen, zodat daar omzet uit gegenereerd wordt.Je bent accuraat, zodat alle informatie in het CRM-systeem altijd up-to-date is.

Het maken van duidelijke en concrete afspraken over prijzen, leverings- en betalingsvoorwaarden is voor jou vanzelfsprekend.

Wat je verder meeneemtVoor deze rol is het belangrijk dat je woont in de regio Noord Holland;Om succesvol te zijn in deze functie ben je daadkrachtig, initiatiefrijk en een beschik je over een sterke commerciele vaardigheden.

Je hebt ervaring met solution selling en bent in staat je klant mee te nemen in concepten en bredere oplossingen.Je onderschrijft de core behavoirs van Straumann : Engage : je bent in staat vertrouwen op te bouwen in relaties, denkt mee in oplossingen en bent in staat relatie op te bouwen en te verdiepenHet creeren van kansen : Je weet zelfstandig manieren van werk te ontwikkelen die succesvol zijn.

Je bent innovatief en denkt in het groot!Effectieve communicatie : Je deelt proactief informatie en kennis en weet prioriteiten te geven aan de gesprekken die plaats moeten vinden.

Samenwerken : Je bent in staat effectieve werkrelaties op te bouwen en te onderhouden. Zowel met je klant als met je collega's.

Eigenaarschap : Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Uitdagingen ga je niet uit de weg, ook niet als het moeilijk wordt.

Functie-eisenMinimaal HBO werk- en denkniveau.Goed technisch inzicht.Je bent commercieel sterk en je beschikt over aantoonbare sales ervaring (het liefst in een vergelijkbare functie en / of branche)Resultaatgerichtheid.

Goede beheersing van Excel en CRM.Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.Je hebt aantoonbare ervaring in de medische industrieExtra informatieWe bieden een zelfstandige functie met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals auto, telefoon, pensioen, bonusregeling) en een interne opleiding om gedegen productkennis op te bouwen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.SummaryType : Full-timeFunction : Sales

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier