Parttime schoonmaakmedewerker
MF Assen
Assen, Drenthe
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Dankzij jouw kwaliteiten als parttime schoonmaakmedewerker zien locaties als kantoorpanden, sporthallen, buurthuizen en sanitaire voorzieningen in Assen er weer tip top uit.

Als schoonmaakmedewerker profiteer jij van een hele hoop vrijheid. Je werkt op oproepbasis, dit houdt in dat je elke week een ander rooster hebt.

Zo werk je de ene week 10 uren en de week erop misschien wel 24 uren. Heb je voorkeur voor een locatie dan doen we ons uiterste best om hier rekening mee te houden.

Werken met een afwisselend schema betekent dat we goed kunnen bouwen op je flexibiliteit. De locaties waar jij gaat werken zijn allemaal in Assen.

Als parttime schoonmaakmedewerker werk jij afwisselend op verschillende locaties. Dit maakt je werk elke keer anders. Omdat de werkzaamheden zich afwisselen heb jij iedere week andere uren.

Je kunt minimaal rekenen op 5 uur en maximaal 24 uur aan schoonmaakwerk. Daar voegen we aan toe :

 • Een bruto salaris van € 10,94 per uur (21 jaar of ouder)
 • Parttime baan in Assen
 • Zelf bepalen wanneer je kunt werken
 • Veel vrijheid
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier