Propositie Marketeer, locatie: Amsterdam
Hypotheek Visie
Propositie Marketeer, locatie: Amsterdam
4 dagen geleden

Weet jij als geen ander hoe je consumenten online kunt enthousiasmeren voor een merk? En ben je gedreven om iedere dag betere resultaten te behalen?

Dan maken wij graag kennis met jou! Als Propositie Marketeer bij Hypotheek Visie krijg je veel zelfstandigheid en zijn we erg benieuwd naar jouw creatieve ideeën.

In verband met succesvolle groei, zijn wij ter uitbreiding van ons Marketing Team op zoek naar een enthousiaste en gedreven teamgenoot in de rol van :

Propositie Marketeer (M / V, fulltime)

De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden vanuit ons kantoor in Amsterdam Centrum.

Wat ga je doen?

Als Propositie Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe proposities en het optimaliseren van bestaande proposities binnen de Hypotheek Visie app, een strategisch belangrijke en unieke propositie in de financiële dienstverlening.

Daarbij verbind je verschillende linies en (commerciële) stakeholders met elkaar, waarbij je het klant belang centraal houdt.

Je werkt data gedreven, genereert klant- en commerciële inzichten en stelt deze centraal bij het (verder) ontwikkelen van proposities.

Vanuit je specialisme op dit gebied lever je een bijdrage aan de koers en positionering van Hypotheek Visie. Je neemt graag het voortouw om analyses en evaluaties te maken en bespreekt deze binnen de organisatie.

Proactief en zelfstandig zijn twee kernwoorden van deze functie.

In deze rol weet je als geen ander hoe belangrijk de match tussen de klantbehoefte en de propositie is, maar je weet de propositie ook goed te etaleren.

Je toont eigenaarschap bij de implementatie van de proposities binnen de gehele organisatie. Je hebt ruime kennis van productmarketing en de drive om deze projecten zo snel mogelijk op te pakken.

Je werkt data gedreven om zo de commerciële doelen te bereiken. Tegelijkertijd weet je de kwaliteit en waarde van het merk te bewaken.

Je rapporteert rechtstreeks naar het management team / directie.

Wie zoeken wij?

Een ervaren Propositie Marketeer met kennis van productontwikkeling en -implementatie. Een leergierige en resultaatgerichte persoonlijkheid die altijd de klant centraal stelt.

Verder herken je je in onderstaand profiel :

 • Een WO opleiding in een marketing richting
 • 3-5+ jaren ervaring met werken aan (online) proposities
 • Gestructureerd en projectmatig werken
 • Conceptueel denkvermogen : vertaler van klantbehoefte naar aansprekende oplossingen
 • Zelf startend en volhardend om het project te laten slagen
 • Proactief en zelfstandig
 • Ervaring met het doorgronden en aansturen van grote projecten en partnership management
 • Kennis en ervaring in het veld van productontwikkeling in B2C omgeving
 • Marktgericht denken
 • Commercieel inzicht
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Hypotheek Visie biedt je een uitdagende functie in een organisatie die momenteel volop in beweging is. Hypotheek Visie is een toonaangevende partij op het gebied van innovatie in de financiële dienstverlening.

  Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en werkt binnen een klein hecht team in een informele werkomgeving met regelmatig een borrel.

  Natuurlijk hoort bij deze functie een passend salaris inclusief prima secundaire arbeidsvoorwaarden en is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Over ons

  Hypotheek Visie is een succesvolle franchiseformule met circa 65 vestigingen verspreid over het hele land. Vanuit de visie 'Je woont toch om te leven!' geven wij al bijna 30 jaar onze klanten deskundig advies over alle aspecten van hun financiële leven, zoals hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

  Heb je interesse?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier