Besteller/ Koerier
24/7 Chauffeursdiensten
S hertogenbosch, NL
7 dagen geleden

Omschrijving

Zoek jij een (bij)baan waarin je geen fysiek zwaar werk hoeft te verrichten, heb jij jouw rijbewijs b op zak? En ben jij op zaterdag en / of zondag beschikbaar voor werk? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Met een bestelbus ga je smartphones en bloemen bij klanten door heel Nederland bezorgen. Dit doe je allemaal in het weekend, op de vrijdag, zaterdag en / of zondag.

Je werkdag start rond de klok van 08 : 00 uur en hij duurt gemiddeld 10 uur. Extra leuk is het om op zondag te werken, dan ontvang je namelijk nog een extra toeslag! Het is van belang dat je kunt omgaan met moderne apparatuur.

Bij elke levering moet je namelijk wat handelingen verrichten.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van het rijbewijs B- Beschikbaar in het weekend vrijdag. zaterdag en / of zondag- Je bent bereid een VOG aan te vragen-
 • Je bent representatief en communicatief vaardig- Je kunt diverse soorten administratieve contractafhandelingen uitvoeren-

  Je moet overweg kunnen met moderne apparatuur zoals een PDA, Digitaal fototoestel, pinapparaat, navigatie

  Voordelen

 • Salaris van €10,38 per uur- Zondag toeslag van 150%- Een training en goed inwerktraject- Een leuke bijbaan
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier