Woonconsulent
Langhenkel-Talenter
Rotterdam, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Langhenkel-Talenter groeit : dit is jouw kans om je aan te sluiten bij onze betekenisvolle organisatie, als medewerker in loondienst en wanneer je op Zzp-basis werkt! In deze roerige tijden kunnen we samen van betekenis zijn voor elkaar.

Als Woonconsulent kom je in dienst bij Langhenkel-Talenter en word je opgenomen in ons actieve netwerk van de beste professionals die van en met elkaar werken en leren.

En bovendien plezier hebben met elkaar tijdens en naast het werk. Wil jij jezelf uitdagen en verbreden? Mooi! Jij bepaalt namelijk samen met ons jouw ontwikkelreis.

Voor de groei en onze ambities zijn we op zoek naar nieuwe collega’s met het interim DNA dat bij ons past.

WAT JIJ GAAT DOEN

Als Woonconsulent regel jij het sociaal beheer, de externe dienstverlening en de aan wonen gerelateerde problematiek en vraagstukken.

Met huurders die overlastklachten hebben ga je in gesprek, en je adviseert of verwijst ze door. Je bent actief betrokken bij klantcontact.

Je informeert en bemiddelt voor huurders en bijzondere doelgroepen. Je handelt bezwaarschriften over huuraanpassing af. In samenwerking met huurders, collega’s en netwerkpartners monitor je de leefbaarheid in complexen, buurten en wijken.

Daarnaast organiseer en / of ondersteun je buurtgerichte projecten, acties en activiteiten die de leefbaarheid ten goede komen.

Ook neem je initiatieven om de betrokkenheid van de bewoners bij hun woonomgeving te verbeteren. In deze functie werk je nauw samen met de wijkbeheerder.

WAT WIJ VRAGEN

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als woonconsulent bij een woningcorporatie;
 • Je hebt kennis van, of ervaring met leefbaarheid, sociaal beheer en huurrecht;
 • Je bent klantgericht, werk goed samen en eigenaarschap is heel normaal;
 • Je functie-specifieke competenties zijn conflicthantering, flexibel gedrag, inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Uiteraard ben je een netwerker en ben je resultaatgericht.
 • WAT JIJ KRIJGT

  Aandacht voor onze collega’s staat bij ons hoog in het vaandel en we begrijpen dat we er vooral in onzekere tijden voor elkaar moeten zijn.

  Daarom richten wij ons op het aanbieden van tijdelijke en vaste contracten, zoeken we samen naar de juiste werk-privébalans en staan wij altijd voor je klaar!

  EN MEER

 • Een salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten en volledige reiskostenvergoeding;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden (opleidingen, trainingen en cursussen) bij onze eigen Academie;
 • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen;
 • Een groots zomer- en kerstfeest, maandelijkse themaborrels (op ons hoofdkantoor in Utrecht) en regioborrels, iedereen is welkom!;
 • En het belangrijkste van allemaal, aandacht voor jou;
 • ENTHOUSIAST?

  Herken jij jezelf in het profiel en wil jij je samen met ons inzetten? Dan zit er maar één ding op, solliciteren! Bel, (video)WhatsApp, plan een (online) kennismakingsgesprek in, alles is mogelijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier