Onderhoudsmonteur machines / installaties
Essity
Gennep, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Essity in Gennep is op zoek naareen Mechanical Engineer die verantwoordelijk is voor het continuverbeteren van de technische staat van de machines op mechanischgebied.

Op basis van diepgaande analyse van structurele problemendraag je oplossingen aan. Heb jij een sterk probleemoplossendvermogen en al enkele jaren ervaring met mechanisch onderhoud?

Wiljij werken bij een toonaangevend productiebedrijf dat veel waardehecht aan innovatie en duurzaamheid? Dan komen wij graag in contactmet jou!

Wanneer je als MechanicalEngineer bij Essity aan de slag gaat, ben je verantwoordelijk voorde technische staat van de machine op mechanisch gebied.

Jevertaalt het onderhoudsconcept naar het onderhoudsplan van demachine en bent daar eigenaar van. Je begeleidt de productieteamsbij 2e-lijns storingen en werkt op structurele wijze aanstandaardisatie en verbeteringen aan de machines.

Om het geheleproces goed te laten verlopen ben je onderdeel van een team van 20man. Je rapporteert aan de Mechanical MaintenanceManager.

Jebelangrijkste verantwoordelijkheden als MechanicalEngineer :

 • Jebent verantwoordelijk voor het mechanisch onderhoud op basis vanpreventieve onderhoudsplannen;
 • Je instrueert,traint en coacht het Machine Team bij 2e lijns mechanischestoringen;
 • Je maakt Break Down Analyses enkomt met structurele oplossingen;
 • Jezorgt samen met Electrical Engineer voor een goede opstart naonderhoud.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier