Medewerker Centraal Klantteam Beheer
de Volksbank
Utrecht
5 dagen geleden

Bij de Volksbank beantwoord je niet alleen vragen, maar bied je onze klant een verrassende service! We zoeken een Medewerker Centraal Klantteam Beheer die met veel enthousiasme en energie aan deze missie bij wil dragen.

De afdeling Centraal Klantteam Beheer bestaat uit ca. 30 experts met verschillende expertises. Denk hierbij aan hersteladvies beleggingsverzekeringen, beheer gesprekken over hypotheek en verzekeringen, aflossingsvrij, bellen naar aanleiding van marketingactiviteiten.

Als medewerker Centraal Klantteam Beheer beantwoord je telefonisch vragen van klanten en geef je deskundig advies over de producten en dienstverlening van de Volksbank.

Deze advisering betreft voornamelijk de (aflopende) hypotheekrente van bestaande klanten, hersteladvies beleggingsverzekeringen en looptijdservice (beheer gesprekken).

Daarnaast benader je klanten actief via de telefoon en beeldbellen ten behoeve van marketingactiviteiten. Bij complexe financiële vraagstukken wordt de klant doorverwezen naar de financieel adviseur in de winkel.

Met als doel, klanten voor lange termijn aan de Volksbank te verbinden.

Je bent onze bestaande klanten zo goed mogelijk van dienst : je adviseert hen m.b.t. hypotheken en verzekeringen en zorgt voor de juiste (administratieve) verwerking hiervan.

Je signaleert actief verbetermogelijkheden en komt actief met voorstellen waardoor bepaalde werkprocessen efficiënter verlopen.

Je weet jouw creatieve ideeën om ons klantenbestand uit te breiden om te zetten in concrete acties. Door jouw enthousiasme ben je in staat om klanten te verrassen.

Je bent in staat om hier op een resultaatgerichte en zelfstandige wijze invulling aan te geven. Je weet proactief invulling te geven aan de beweging van transactie naar relatie en van belofte naar impact.

Je zorgt er samen met het team voor dat de dienstverlening en de resultaten van het team continue verbeteren en klantsignalen opgelost worden.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van alle klantcontacten die samenkomen in het Klantteam, je helpt het team om deze op een goede manier af te handelen zodat we een verrassende en betrouwbare dienstverlening waarmaken.

Uiteraard heb je een passie voor klanten en klantcontact en beheers je ook de benodigde vakinhoudelijk kennis.

Het werk als Centraal Klantteam Beheer bij de Volksbank is echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit.

Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf beslissingen nemen in het belang van je klant.

We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen : onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Jouw kwaliteiten

Een gespreid bedje, dat hoeft van jou niet zo nodig. Liever krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Van autonomie, verantwoordelijkheid en resultaatgericht (samen)werken word je dan ook blij.

Je analyseert snel welk potentieel er ligt en bedenkt vindingrijke oplossingen om klanten een dienstverlening van een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden.

Verder heb je :

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ambitie eigen maken van lean en agile; aantoonbare, succesvolle verbeterervaring. We zijn benieuwd naar jouw verbeteraanpak
 • Diploma’s WFT Basis, Hypotheken, Consumptief Krediet en Vermogen zijn een must!*
 • Diploma WFT Schade, bereidheid te behalen
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een (financiële) adviesrol
 • Minimaal 2 jaar ervaring met direct telefonisch klantcontact binnen een klantenserviceomgeving
 • Flexibiliteit t.a.v. werken op avonden en zaterdagen
 • We kunnen alleen sollicitaties in behandeling nemen indien je in het bezit bent van de vereiste WFT certificaten en deze kunt aantonen.
 • Werken bij de Volksbank & het coronavirus

  In deze bijzondere periode volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Als jouw werk het toestaat, dan werk je vanuit huis. Als je bij ons start in je nieuwe baan, krijg je uiteraard hulp van je collega’s om dit zo makkelijk mogelijk te maken.

  Bij de Volksbank zijn er voldoende faciliteiten om op afstand goed met elkaar samen te werken. Om jouw thuiswerkplek goed in te richten, krijg je een budget van 600 euro.

  Ook ontvang je een maandelijkse thuiswerkvergoeding van 40 euro om jouw extra kosten te dekken. En het gaat natuurlijk verder dan jouw fysieke werkplek.

  Je leidinggevende blijft met jou in gesprek over een gezonde werkomgeving.

  Solliciteren :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier