Allround Werkvoorbereider die het verschil wil maken!
Centerpoint
Regio Veghel
3 dagen geleden

Introductie

Wij zijn op zoek naar talenten die zich verder willen ontwikkelen. Ben jij die werkvoorbereider die alles uit jezelf en uit je functie wilt halen en waar ontwikkeling en zelfontplooiing een must is?

Dan zijn wij op zoek naar jou! In een adviserende rol ben je al betrokken vanaf de ontwikkelingsfase. Vervolgens draagt je zorg voor de gehele werkvoorbereiding van complexen projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een ontwikkelende aannemer, begeeft zich op vele gebieden in de bouw. Van luxe villa’s tot grotere utilitaire projecten.

Projecten worden deels vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd. Ze zijn actief in Oost Brabant.

Functie

Samen met de projectleider en de uitvoerder vormen jullie het projectteam. Je draagt zelfstandig zorg voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten.

Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop (in overleg met de projectleider). Je onderhoudt de contacten met de opdrachtgever en onderaannemers en voert de financiële projectbewaking uit.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en drie tot vijf jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer.

Je bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. Je woont in de regio Veghel

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier