Calculator schilderwerken
Eminent
Oss, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In de rol van calculator / werkvoorbereider schilderwerken ben jij de persoon die in eerste instantie verantwoordelijk is voor de inrichting van het project.

Wanneer je dit helder hebt komt hier de projectbegroting bij. Vanwege het teamgevoel binnen de organisatie steun waar nodig je collega's van onderhoud en renovatie.

Samen met het team zorgen jullie immers voor de belangrijkste voorwaarden; voorzien van de klantvraag en bewonerstevredenheid.

Tijdens al je werkzaamheden is daarnaast belangrijk dat jij oplettend bent voor nieuwe kansen of mogelijkheden om de beter te voldoen aan de klantvraag.

Dit resulteert uiteindelijk in de bijbehorende calculatie en plan van aanpak. Daarnaast heb je natuurlijk taken als het verrekenen van meer- en minderwerk, bewaken van de kosten en de voortgang.

Krijg je energie van deze werkzaamheden? Reageer dan snel door te bellen of appen.

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Technische opleiding op minimaal MBO 4 niveau
 • Werkervaring in een soortgelijke functie
 • In het bezit van een groot wij gevoel en initiatief rijk
 • Niet bang voor nieuwe uitdagingen
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit middelgrote onderhoudsbedrijf staat voor de familiecultuur die dit bedrijf groot gemaakt heeft. De lijnen binnen deze organisatie zijn dan ook kort.

  Samenwerking zowel intern als extern wordt hier gezien als de sleutel tot succes. Succes wat onder andere gemaakt wordt door medewerkers intern echt kansen te geven.

  Met deze peilers in achtenemend groeien zij nog steeds op alle vlakken binnen de organisatie. Ze draaien renovatie en onderhoudsprojecten in de breedste zin van het woord.

  Hou je van een sociale, gezellige organisatie waar ook echt gewerkt wordt? Reageer dan snel!!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Werken bij een groeiende en ambitieus familiebedrijf
 • Salaris ingeschaald naar ervaring
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden volgens schilderscao
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier