Meewerkstage McDonald's
McDonald’s
Lelystad, Flevoland, Netherlands
5 dagen geleden

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant : McDonald’s! Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is?

Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als stagiaire. Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal.

Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste McDonald’s ervaring.

Ook leer je skills tijdens het uitvoeren van je werk als stagiaire. Denk aan het pakken van verantwoordelijkheid, servicegericht werken of leren samenwerken als een echte teamplayer.

Belangrijke skills die later zeker van pas gaan komen!

Jezelf kunnen zijn

Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Om bij McDonald’s te werken, zijn er twee dingen belangrijk : het helpen van onze gasten en het bereiden van onze producten.

Denk jij dat je dit kan? En lijkt dit je leuk? Dan pas je binnen de McDonald’s cultuur. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en kan ontwikkelen.

Over het restaurant

Het restaurant, gelegen in Shopping Centre Batavia Stad, is in het voorjaar van 2009 geopend. Ons team bestaat uit ongeveer 80 medewerkers.

De goede sfeer, het hechte team en de perfecte balans tussen gezelligheid en hard werken zijn kenmerkend voor onze restaurants.

Dat voel niet alleen jij, maar onze gasten ook. Onze medewerkers gaan er echt voor, als team. Het ene moment help je gasten aan de counter, daarna bak je Hamburgers of Franse Frietjes in de keuken of help je een gast in de Lobby.

Soms is het hard werken, bijvoorbeeld tijdens lunchtijd of rond 18.00 uur. Juist dan zorg je met je team ervoor dat alles goed verloopt en elke gast snel geholpen wordt.

Doordeweeks liggen de werktijden tussen 09.00 en 19.00 uur en in het weekend en de vakanties tussen 09.00 en 22.00 uur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier